Προτάσεις

  Λευκό Hue

  Κιτ Starter E27

  2x λαμπτήρες E27, Θερμό λευκό φως, Με ρύθμιση έντασης, Περιλαμβάνεται γέφυρα Hue Bridge 8718696449554 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

   8718696449554

   Λευκό Hue

   Κιτ Starter E27

   8718696449554 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Βελτιώστε την εμπειρία σας φωτισμού με το starter kit λευκού φωτισμού Philips Hue White E27. Συνδέστε τους λαμπτήρες θερμού λευκού φωτός με τη γέφυρα Hue Bridge για να εκμεταλλευτείτε δυνατότητες, όπως η ασύρματη ρύθμιση έντασης, οι ρυθμίσεις φωτισμού και οι χρονοδιακόπτες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Αυτοματοποιήστε τα φώτα σας

  για εύκολο έλεγχο και άνεση

  • Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Philips Hue για να προγραμματίζετε δραστηριότητες κάθε φορά που λείπετε. Τα έξυπνα φώτα θα ανάβουν τις ώρες που έχετε επιλέξει - και μερικές φορές λίγα λεπτά πριν ή μετά - ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι.

  • Επιστρέψτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως

   Επιστρέψτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως

   Ρυθμίστε την εφαρμογή Philips Hue ώστε να ανιχνεύει πότε πλησιάζετε στο σπίτι. Πριν ακόμη βγείτε από το αυτοκίνητο ή προχωρήσετε στο μονοπάτι, τα έξυπνα φώτα που έχετε επιλέξει ανάβουν αυτόματα.

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Αυξομειώστε την ένταση των έξυπνων φώτων σας

   Αυξομειώστε την ένταση των έξυπνων φώτων σας

   Ο ροοστάτης - διακόπτης Philips Hue σάς επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση των φώτων σας ασύρματα.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Συνδέοντας τα φώτα σας με τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τις συσκευές Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant και να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα, να μειώσετε ή να αυξήσετε την έντασή τους, ακόμη και να επιλέξετε ένα σκηνικό φωτισμού.

  • Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Η γέφυρα Hue Bridge αποτελεί βασικό εξάρτημα ενός έξυπνου συστήματος φωτισμού Philips Hue. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη λειτουργία, που επικοινωνεί με τους έξυπνους λαμπτήρες φωτισμού και την εφαρμογή Hue app, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα πάντα συνεργάζονται απρόσκοπτα. Επίσης, παρέχει δυνατότητες έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, όπως προγραμματισμό δραστηριοτήτων και χρονοδιακοπτών.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών