Προτάσεις

  Λευκό Hue

  Κιτ Starter E27

  Απαλό λευκό φως, Απλή εγκατάσταση, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Περιλαμβάνεται γέφυρα Hue Bridge 8718699736101 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8718699736101

   Λευκό Hue

   Κιτ Starter E27

   8718699736101 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Θέστε σε λειτουργία το σύστημα έξυπνου φωτισμού σας με αυτό το starter kit, που περιλαμβάνει 3 έξυπνους λαμπτήρες με απαλό λευκό φως και τη γέφυρα Hue Bridge. Είναι ένα πλήρες κιτ για εξατομικευμένο έλεγχο του οικιακού φωτισμού σας και όλων των εκπληκτικών δυνατοτήτων του. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Επιστρέψτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως

   Επιστρέψτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως

   Ρυθμίστε την εφαρμογή Philips Hue ώστε να ανιχνεύει πότε πλησιάζετε στο σπίτι. Πριν ακόμη βγείτε από το αυτοκίνητο ή προχωρήσετε στο μονοπάτι, τα έξυπνα φώτα που έχετε επιλέξει ανάβουν αυτόματα.

  • Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Δώστε την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι με τα έξυπνα φώτα

   Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Philips Hue για να προγραμματίζετε δραστηριότητες κάθε φορά που λείπετε. Τα έξυπνα φώτα θα ανάβουν τις ώρες που έχετε επιλέξει - και μερικές φορές λίγα λεπτά πριν ή μετά - ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι είστε στο σπίτι.

  • Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Έξυπνος κόμβος οικιακού αυτοματισμού: Hue Bridge

   Η γέφυρα Hue Bridge αποτελεί βασικό εξάρτημα ενός έξυπνου συστήματος φωτισμού Philips Hue. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη λειτουργία, που επικοινωνεί με τους έξυπνους λαμπτήρες φωτισμού και την εφαρμογή Hue app, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα πάντα συνεργάζονται απρόσκοπτα. Επίσης, παρέχει δυνατότητες έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, όπως προγραμματισμό δραστηριοτήτων και χρονοδιακοπτών.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Συνδέοντας τα φώτα σας με τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τις συσκευές Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant και να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα, να μειώσετε ή να αυξήσετε την έντασή τους, ακόμη και να επιλέξετε ένα σκηνικό φωτισμού.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών