Προτάσεις

  Λευκό Hue

  Ασύρματο κιτ ρύθμισης έντασης E27

  Απαλό λευκό φως, Άμεσος έλεγχος μέσω Bluetooth, Έλεγχος με εφαρμογή ή φωνητικός έλεγχος*, Περιλαμβάνεται Hue Dimmer switch 8718696785331 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8718696785331

   Λευκό Hue

   Ασύρματο κιτ ρύθμισης έντασης E27

   8718696785331 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Ξεκινήστε με το ασύρματο κιτ ρύθμισης έντασης Philips Hue και απολαύστε ομαλή, ασύρματη ρύθμιση έντασης. Λειτουργεί αμέσως μόλις αφαιρεθεί από τη συσκευασία. Ελέγξτε τον λαμπτήρα με τον ροοστάτη που περιλαμβάνεται ή συνδέστε το στη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες έξυπνες λειτουργίες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Αυξομειώστε την ένταση των έξυπνων φώτων σας

   Αυξομειώστε την ένταση των έξυπνων φώτων σας

   Ο ροοστάτης - διακόπτης Philips Hue σάς επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση των φώτων σας ασύρματα.

  • Επεκταθείτε σε ένα σύστημα έξυπνων φώτων με τη γέφυρα Hue Bridge

   Επεκταθείτε σε ένα σύστημα έξυπνων φώτων με τη γέφυρα Hue Bridge

   Όταν είστε συνδεδεμένοι με μια γέφυρα Hue Bridge (*πωλείται χωριστά), τα έξυπνα φώτα σας γίνονται ακόμη πιο ευέλικτα. Ελέγξτε τα φώτα σας από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, μέσα ή έξω, χρησιμοποιώντας απλά το Philips Hue app. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, δραστηριότητες και προσθέστε ή αφαιρέστε φώτα από το σύστημά σας.

  • Στερεώστε τον ροοστάτη οπουδήποτε

   Στερεώστε τον ροοστάτη οπουδήποτε

   Ο ροοστάτης - διακόπτης Philips Hue λειτουργεί ως κανονικός διακόπτης τοίχου και ως ρυθμιστής έντασης — αλλά καλύτερα. Εκτός από τη δυνατότητα στερέωσης με βίδες ή με ισχυρή αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης, μπορείτε να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο με τη μαγνητική βάση και να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε.

  • Σύνδεση έως 10 έξυπνων φώτων

   Σύνδεση έως 10 έξυπνων φώτων

   Με το ασύρματο κιτ ρύθμισης έντασης Philips Hue για έξυπνα φώτα, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε έως 10 φώτα και να τα ελέγξτε ταυτόχρονα από έναν μόνο ροοστάτη.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών