Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

  37501/11/16

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  37501/11/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Με έμπνευση από δημιουργικά σχήματα και τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, το κάθε φωτιστικό είναι ένα πανέμορφο αντικείμενο. Στη διάθεσή σας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, με υπέροχες ιδέες διακόσμησης και φωτισμού για το σπίτι σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

 • Ποικίλες εφαρμογές και φινιρίσματα που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα

  Ποικίλες εφαρμογές και φινιρίσματα που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα

  Αν απολαμβάνετε το ντιζάιν και θέλετε να πειραματιστείτε με τα τελευταία στιλ και θέματα στο σπίτι σας, δοκιμάστε τα Philips InStyle: μια σειρά διακοσμητικών φωτιστικών οροφής και δαπέδου, καθώς επίσης και κρεμαστών, επιτοίχιων και επιτραπέζιων φωτιστικών από υλικά κορυφαίας ποιότητας, σε διάφορα χρώματα.

 • Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Μπορείτε να ρυθμίζετε την ένταση αυτού του φωτιστικού Philips με ροοστάτη (δεν περιλαμβάνεται). Με αυτόν τον τρόπο, το φωτιστικό γίνεται ιδανικό για τη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας σε οποιαδήποτε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο γεύμα για δύο είτε για μια οικογενειακή/φιλική συγκέντρωση στο σαλόνι σας.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας

  Εξοικονόμηση ενέργειας

  Αυτό το φωτιστικό Philips εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Εκφραστικές και κομψές μορφές, υλικά υψηλής ποιότητας

  Τα φωτιστικά της σειράς Philips InStyle είναι σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, προσφέροντας διάφορα στιλ που ταιριάζουν υπέροχα παντού. Με πολλαπλές εφαρμογές και ποικίλα φινιρίσματα, συνδυάζονται άψογα με στοιχεία όπως κουρτίνες, έπιπλα, χρώματα και αξεσουάρ, συμπληρώνοντας ή ακόμη και τελειοποιώντας την επιθυμητή εμφάνιση. Η ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες και σχέδια σας επιτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας εκφράζοντας το προσωπικό σας στιλ, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Να δημιουργήσετε, δηλαδή, χώρους που σας αντιπροσωπεύουν και ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Υπέροχο με το φως

  Αυτό το ενεργειακά αποδοτικό φωτιστικό Philips προσφέρει ιδανικό φως για να αναδείξετε σημεία ή να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ενώ εξοικονομεί ενέργεια σε σχέση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου.

 • Περιλαμβάνονται λαμπτήρες Philips

  Αυτό το φωτιστικό συνοδεύεται από λαμπτήρες Philips, οι οποίοι σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα φωτισμού και εφέ - όπως ακριβώς και το φωτιστικό.

 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα

  Περιλαμβάνεται λαμπτήρας Philips με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, έως και 2.000 ώρες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών