Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  LED

  Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

  8 W (60 W), E27, Ζεστό λευκό, Με ρύθμιση έντασης 8718696709061 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

   8718696709061
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

   8718696709061 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας και διαρκούν 10 φορές περισσότερο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

  Εντυπωσιακός είτε είναι αναμμένος είτε σβηστός

  • Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 2700K, για ζεστή, γαλήνια ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση. Αυτό το φως 2700K είναι ιδανικό για τη σχεδίαση του οικιακού φωτισμού

  • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Ιδανικός για γενικό φωτισμό χώρου

   Ιδανικός για γενικό φωτισμό χώρου

   Μοντέρνος φωτισμός με λαμπτήρες Philips LED για χρήση σε επιτραπέζια, επιδαπέδια και κρεμαστά φωτιστικά. Ιδανικός για χρήση σε κουζίνες, ως φωτισμός νησίδας κουζίνας, για σαλόνια και τραπεζαρίες.

  • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

  • Μάθετε περισσότερα για το φως

   Μάθετε περισσότερα για το φως

   Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας πηγής φωτός ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική.

  • Με ρύθμιση έντασης

   Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους ρυθμιστές έντασης για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας με ομαλή μείωση της έντασης φωτός στο 10% του πλήρους επιπέδου φωτισμού. Ελέγξτε τον πίνακα συμβατότητας ρύθμισης έντασης φωτός, για να είστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος ρυθμιστής έντασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον λαμπτήρα.

  • Παρόμοιο σχήμα και μέγεθος με τους τυπικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως

   Με τον όμορφο σχεδιασμό και το γνώριμο σχήμα του, αυτός ο λαμπτήρας LED εξοικονόμησης ενέργειας είναι η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.

  • Vintage στυλ, μοντέρνα τεχνολογία LED

   Οι κλασικοί λαμπτήρες LED βασίζονται στην τυπική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ρετρό λαμπτήρες κορυφαίας τεχνολογίας με vintage σχεδίαση.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών