Προτάσεις

  LED

  Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

  4, 5 W - 25 W, E27, Φλόγα, Ρύθμιση έντασης 8719514269576 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ένας λαμπτήρας που δεν μοιάζει με κανέναν

   8719514269576
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

   8719514269576 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν όμορφο, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στη λιτή και κομψή σχεδίασή τους, αντικαθιστούν θαυμάσια τους παραδοσιακούς ματ λαμπτήρες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ένας λαμπτήρας που δεν μοιάζει με κανέναν

  Διακοσμητικοί λαμπτήρες που αναδεικνύουν το περιβάλλον σας

  • Εξίσου εντυπωσιακό αναμμένο ή σβηστό

   Εξίσου εντυπωσιακό αναμμένο ή σβηστό

   "Αυτός ο όμορφος λαμπτήρας με ορατό νήμα προσθέτει μια αίσθηση στυλ και νοσταλγίας σε κάθε δωμάτιο. Είναι εξίσου εντυπωσιακό αναμμένο ή σβηστό."

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Με ρύθμιση έντασης

   Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους ρυθμιστές έντασης για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας με ομαλή μείωση της έντασης φωτός στο 10% του πλήρους επιπέδου φωτισμού. Ελέγξτε τον πίνακα συμβατότητας ρύθμισης έντασης φωτός, για να είστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος ρυθμιστής έντασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον λαμπτήρα.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.