Προτάσεις
  • Οι διάφανοι λαμπτήρες LED σε σχήμα κεριού προσθέτουν λάμψη στο σπίτι σας

   8719514343788
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας

   8719514343788 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ζεστό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στη λιτή και κομψή σχεδίασή τους, αντικαθιστούν θαυμάσια τους διάφανους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Οι διάφανοι λαμπτήρες LED σε σχήμα κεριού προσθέτουν λάμψη στο σπίτι σας

  Δημιουργήστε μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα

  • Κλασικό LED από γυαλί

   Η εμφάνιση που αγαπάτε, η απόδοση που περιμένετε. Κλασικά σχέδια από διαφανές γυαλί που θυμίζουν το πανέμορφο αστραφτερό φως των παραδοσιακών λαμπτήρων, η ιδανική επιλογή για όλο το σπίτι σας.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 90% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Λαμπτήρας με μεγάλη διάρκειας ζωής - Διαρκεί έως και 50 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 50 χρόνια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.