Προτάσεις
  • Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

   8719514435599
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας

   8719514435599 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ζεστό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στη λιτή και κομψή σχεδίασή τους, αντικαθιστούν θαυμάσια τους διάφανους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

  Δημιουργήστε μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Κλασικό LED από γυαλί

   Η εμφάνιση που αγαπάτε, η απόδοση που περιμένετε. Κλασικά σχέδια από γαλακτόχρωμο γυαλί που θυμίζουν την απαλή λάμψη των παραδοσιακών λαμπτήρων, η ιδανική επιλογή για όλο το σπίτι σας.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 90% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Λαμπτήρας με μεγάλη διάρκειας ζωής - Διαρκεί έως και 50 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 50 χρόνια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.