Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  LED

  Κερί (με ρύθμιση έντασης)

  5 W (40 W), E14, Ζεστό λευκό, Με ρύθμιση έντασης 8718696710005 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

   8718696710005
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Κερί (με ρύθμιση έντασης)

   8718696710005 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας και διαρκούν 10 φορές περισσότερο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

  Εντυπωσιακός είτε είναι αναμμένος είτε σβηστός

  • Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 2700K, για ζεστή, γαλήνια ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση. Αυτό το φως 2700K είναι ιδανικό για τη σχεδίαση του οικιακού φωτισμού

  • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τα κεριά πυρακτώσεως

   Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τα κεριά πυρακτώσεως

   Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι ένας τυπικός λαμπτήρας LED σε σχήμα κεριού για μοντέρνο φωτισμό εξοικονόμησης ενέργειας. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τα παραδοσιακά κεριά πυρακτώσεως.

  • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Η τέλεια επιλογή για διακοσμητικά φωτιστικά

   Η τέλεια επιλογή για διακοσμητικά φωτιστικά

   Μοντέρνος φωτισμός με κεριά Philips LED για χρήση σε διακοσμητικά φωτιστικά, όπως πολυελαίους, ανεμιστήρες οροφής, φώτα γύρω από καθρέπτες και στύλους φωτισμού.

  • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

  • Μάθετε περισσότερα για το φως

   Μάθετε περισσότερα για το φως

   Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας πηγής φωτός ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική.

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Με ρύθμιση έντασης

   Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους ρυθμιστές έντασης για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας με ομαλή μείωση της έντασης φωτός στο 10% του πλήρους επιπέδου φωτισμού. Ελέγξτε τον πίνακα συμβατότητας ρύθμισης έντασης φωτός, για να είστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος ρυθμιστής έντασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον λαμπτήρα.

  • Vintage στυλ, μοντέρνα τεχνολογία LED

   Οι κλασικοί λαμπτήρες LED βασίζονται στην τυπική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ρετρό λαμπτήρες κορυφαίας τεχνολογίας με vintage σχεδίαση.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.