Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  LED

  Κερί

  2, 3 W (14 W), E14, Φλόγα, Χωρίς ρύθμιση έντασης 8718696767450 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

   8718696767450
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   Σας παρουσιάζουμε την οικογένεια λαμπτήρων Philips Vintage LED, μια συλλογής που φέρνει στο νου τους οικείους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Ξεχωρίζουν, όταν χρησιμοποιούνται με άποψη, προσθέτοντας μια αίσθηση νοσταλγίας στο χώρο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

  Εντυπωσιακός είτε είναι αναμμένος είτε σβηστός

  • Πολύ θερμό φως

   Πολύ θερμό φως

   Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 2000K, για εξαιρετικά ζεστή, γαλήνια και οικεία ατμόσφαιρα. Είναι ιδανικός για τη σχεδίαση του οικιακού φωτισμού.

  • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Vintage στυλ, μοντέρνα τεχνολογία LED

   Οι κλασικοί λαμπτήρες LED βασίζονται στην τυπική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ρετρό λαμπτήρες κορυφαίας τεχνολογίας με vintage σχεδίαση.

  • Παρόμοιο σχήμα και μέγεθος με τους τυπικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως

   Με τον όμορφο σχεδιασμό και το γνώριμο σχήμα του, αυτός ο λαμπτήρας LED εξοικονόμησης ενέργειας είναι η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.

  • Καλώδιο

   Οι λαμπτήρες της Philips μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ένα από τα καλώδια της Philips για έναν ολοκληρωμένο εσωτερικό φωτισμό και μια βιομηχανική αίσθηση στον χώρο που ζείτε.

  • Σειρά Vintage

   Η συλλογή Philips Vintage διατίθεται σε μια σειρά γιγαντιαίων σχημάτων, κεριών και άλλων οικείων μορφών για άψογη εφαρμογή σε ολόκληρο τον χώρο σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.