Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

LED

Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

5 W (50 W), GU10, Απαλή λάμψη, Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης 8718696582558 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

  8718696582558

  LED

  Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

  8718696582558 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Με τη λειτουργία σταδιακής ρύθμισης της έντασης, μπορείτε να χαμηλώσετε τα επίπεδα φωτισμού στους πιο ζεστούς τόνους των παραδοσιακών σποτ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

όσο χαμηλότερη ένταση, τόσο πιο ζεστός φωτισμός

 • Η ένταση μειώνεται σε απαλή λάμψη

  Η ένταση μειώνεται σε απαλή λάμψη

  Με αυτόν το λαμπτήρα με ρύθμιση έντασης, μπορείτε να μειώσετε την ένταση από ζεστό φως 2200K σε φως 2700K. Όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση, τόσο πιο ζεστό γίνεται το φως.

 • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

  Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

  Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι ένας μοντέρνος λαμπτήρας φωτισμού LED με ανακλαστήρα. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα.

 • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

 • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες.

 • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

  Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

  Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

 • Μάθετε πληροφορίες για το φως

  Μάθετε πληροφορίες για το φως

  Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική.

 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

  Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

  Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, τους παλμούς και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.