Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  LED

  Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

  GU10, Λευκό, Ρύθμιση έντασης 8718696708132 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

   8718696708132
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

   8718696708132 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτό το LED σποτ είναι η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τα παραδοσιακά σποτ αλογόνου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

  Ιδανική εναλλακτική για σποτ αλογόνου

  • Έντονο λευκό φως

   Έντονο λευκό φως

   Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 3000K και παρέχει έντονο θερμό φως, ιδανικό για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας όταν θέλετε να υποδεχθείτε φίλους ή να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο.

  • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

   Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

   Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι ένας μοντέρνος λαμπτήρας φωτισμού LED με ανακλαστήρα. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα.

  • Σωλήνες μεγάλης διάρκειας ζωής – Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Σωλήνες μεγάλης διάρκειας ζωής – Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των σωλήνων φωτισμού και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

  • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 25 χρόνια

   Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 25 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 25 χρόνια.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

   Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

   Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτό το LED σποτ είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες.

  • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

  • Μάθετε περισσότερα για το φως

   Μάθετε περισσότερα για το φως

   Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας πηγής φωτός ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική.

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με το σποτ αλογόνου

   Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με το σποτ αλογόνου

   Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι μια κάψουλα μοντέρνου φωτισμού LED. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τα παραδοσιακά σποτ αλογόνου.

  • Με ρύθμιση έντασης

   Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους ρυθμιστές έντασης για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας με ομαλή μείωση της έντασης φωτός στο 10% του πλήρους επιπέδου φωτισμού. Ελέγξτε τον πίνακα συμβατότητας ρύθμισης έντασης φωτός, για να είστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος ρυθμιστής έντασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον λαμπτήρα.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.