Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

LED

Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

7 W (50 W), GU5, 3, Ζεστό λευκό, Με ρύθμιση έντασης 8718696708644 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

  8718696708644
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696708644/8718696708644_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  LED

  Σποτ (με ρύθμιση έντασης)

  8718696708644 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Τα σποτ LED της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός, μεγάλη διάρκεια ζωής και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Πραγματικά ζεστό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

 • Ομογενές μοτίβο δέσμης

  Ομογενές μοτίβο δέσμης

  Ο φακός Single Optic παρέχει μια εξαιρετική δέσμη φωτός χωρίς τις σκιές που εμφανίζονται συνήθως στο άκρο διάχυσης της δέσμης, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά σποτ αλογόνου.

 • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

 • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες.

 • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

  Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

  Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

 • Μάθετε πληροφορίες για το φως

  Μάθετε πληροφορίες για το φως

  Θερμοκρασία χρώματος: Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο γαλήνιο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. CRI: Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής ως προς την εμφάνιση των χρωμάτων. Το φυσικό ηλιακό φως έχει CRI 100. Ο δείκτης CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εμφάνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική και φυσική.

 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

  Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

  Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

 • Με ρύθμιση έντασης

  Αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους περισσότερους ροοστάτες για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας με ομαλή μείωση της έντασης φωτός στο 10% του πλήρους επιπέδου φωτισμού. Ελέγξτε τον πίνακα συμβατότητας ρύθμισης έντασης, για να είστε βέβαιοι ότι ο συγκεκριμένος ροοστάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό το λαμπτήρα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, τους παλμούς και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.