Προτάσεις

  LED

  Σποτ

  3, 5 W (35 W), GU10, Ζεστό λευκό, Χωρίς ρύθμιση έντασης 8718696582633 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

   8718696582633
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά το σπίτι σας. Οι λαμπτήρες LED της Philips δοκιμάζονται με αυστηρά κριτήρια, για να διασφαλίζεται ότι πληρούν τις απαιτήσεις Eyecomfort† Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

  Άνετο φως από τον παγκόσμιο ηγέτη στον φωτισμό

  • Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Πραγματικά θερμό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως

   Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 2700K, για ζεστή, γαλήνια ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση. Αυτό το φως 2700K είναι ιδανικό για τη σχεδίαση του οικιακού φωτισμού

  • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

   Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με τους λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα

   Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι ένας μοντέρνος λαμπτήρας φωτισμού LED με ανακλαστήρα. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου με ανακλαστήρα.

  • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

   Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

  • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

   Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με τον χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

   Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

   Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτό το LED σποτ είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες.

  • Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Απουσία υπεριώδους ή υπέρυθρης ακτινοβολίας

   Το φως δεν έχει υπέρυθρη ακτινοβολία κι έτσι δεν εκπέμπεται θερμότητα. Επίσης, σε αυτό το φως δεν υπάρχει ούτε υπεριώδης ακτινοβολία. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, το φως δεν ξεθωριάζει τα υφάσματα και άλλα αντικείμενα.

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Καμία ορατή αναλαμπή

   Όταν το φως τρεμοπαίζει σε γρήγορους ρυθμούς μπορεί να είναι δύσκολο για τα μάτια, να προκαλεί πονοκεφάλους, ακόμη και να προκαλέσει μια κρίση επιληψίας στα άτομα με φωτοευαισθησία. Είναι και δυσάρεστο και περιττό. Τα LED μπορεί να τρεμοπαίζουν λόγω της ταχείας τους αντίδρασης στο ρεύμα του οργάνου. Ωστόσο, επειδή τα LED της Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι διακυμάνσεις του ρεύματος εξόδου του οργάνου, εξαλείφουν τους παράγοντες που προκαλούν το τρεμόπαιγμα. Έτσι, δεν θα βλέπετε καμία αναλαμπή, ούτε καν ως υπόνοια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.
  • Η PstLM είναι μικρότερη ή ίση με 1,0 και μετρήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 61547-1 και IEC 61000-4-15.