Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

  8718696813973

  Τα LEDspots της Philips αποτελούν την τέλεια λύση για τις βασικές ανάγκες φωτισμού: αποδίδουν θερμό φως, παρόμοιο με αυτό των λαμπτήρων αλογόνων και παρέχουν την αξιόπιστη απόδοση που περιμένετε από την τεχνολογία LED. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Αναβάθμιση σε LED χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα

 • Ψυχρό, λευκό φως

  Ψυχρό, λευκό φως

  Αυτός ο λαμπτήρας έχει θερμοκρασία χρώματος 4000K για εξαιρετικά ψυχρό, αναζωογονητικό και πεντακάθαρο φως.

 • Ομογενές μοτίβο δέσμης

  Ομογενές μοτίβο δέσμης

  Ο φακός Single Optic παρέχει μια εξαιρετική δέσμη φωτός χωρίς τις σκιές που εμφανίζονται συνήθως στο άκρο διάχυσης της δέσμης, όπως συμβαίνει με τα συμβατικά σποτ αλογόνου.

 • Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με το σποτ αλογόνου

  Παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με το σποτ αλογόνου

  Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, είναι μια μοντέρνα κάψουλα φωτισμού LED. Η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική για τα παραδοσιακά σποτ αλογόνου.

 • Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας ζωής - Διαρκούν έως και 15 χρόνια

  Με διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες, μπορείτε να μειώσετε την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης των λαμπτήρων και να απολαύσετε μια ιδανική λύση φωτισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

 • Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Καλύτερο για το πορτοφόλι σας και τον πλανήτη

  Η τεχνολογία LED εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Επομένως, κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Επίσης, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης

  Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (36 μοιρών), αυτός ο ανακλαστήρας LED είναι κατάλληλος για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωνευτές υποδοχές και φωτιστικά σποτ σε ράγα. Επίσης, είναι ιδανικός για χρήση σε κουζίνες, φωτισμό νησίδας κουζίνας, σαλόνια και τραπεζαρίες.

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών