Προτάσεις
  • Απολαύστε έναν όμορφο κήπο

   16271/86/PN

   myGarden

   Κρεμαστό φως

   16271/86/PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Μπείτε σε έναν γοητευτικό κήπο χάρη σε αυτό το κρεμαστό φωτιστικό Philips myGarden σε καφέ ρουστίκ. Παρέχει ζεστό λευκό, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό και χαρίζει μια λάμψη που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε στο αίθριο ή στη βεράντα σας πολλή ώρα μετά τη δύση του ηλίου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απολαύστε έναν όμορφο κήπο

  • Παντός καιρού

   Παντός καιρού

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένο για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Διακοσμητικός φωτισμός εξωτερικών χώρων

   Ο φωτισμός εξωτερικών χώρων σάς βοηθά να βελτιώσετε την εικόνα του κήπου ή του εξωτερικού σας χώρου αναδεικνύοντας τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, φωτίζοντας μονοπάτια και δρομάκια με στυλ και δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για αξέχαστες βραδιές με συγγενείς και φίλους. Γι' αυτό η Philips δημιούργησε τη σειρά myGarden, μια γκάμα προϊόντων διακοσμητικού φωτισμού εξωτερικών χώρων με στυλ και λειτουργικότητα για να αξιοποιήσετε και να διαμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο με το δικό σας γούστο.

  • Επιλέξτε για φωτιστικά οροφής εξωτερικών χώρων

   Αξιοποιήστε πλήρως τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το φωτιστικό οροφής. Ιδανικό για τον φωτισμό της εισόδου ή της βεράντας σας.

  • Αλουμίνιο και πραγματικό γυαλί υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό Philips είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να φωτίζει τον κήπο σας για πολλές νύχτες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χυτό αλουμίνιο και πραγματικό γυαλί.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών