Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προτάσεις
  • Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

   15461/54/16

   myGarden

   Φωτιστικό τοίχου

   15461/54/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η απλίκα Philips myGarden Stream από αλουμίνιο διαθέτει το διαχρονικό στυλ της κλασικής λάμπας υγραερίου. Ωστόσο, ο φωτισμός της είναι μοντέρνος και παρέχει θερμό φως υψηλής ποιότητας που θα ζωντανέψει τον εξωτερικό σας χώρο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • IP44 - παντός καιρού

   IP44 - παντός καιρού

   Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών