Προτάσεις
  • Εξοικονόμηση με στυλ

   16338/47/16

   myGarden

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   16338/47/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αυτή η κομψή απλίκα εξωτερικών χώρων της Philips παρέχει θερμό λευκό, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό για τον κήπο ή τη βεράντα σας. Εμπνευστείτε από τις απολαυστικές συγκεντρώσεις στους εξωτερικούς σας χώρους. Παράλληλα, μπορείτε να συνεχίσετε όλες τις δραστηριότητες στον κήπο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εξοικονόμηση με στυλ

  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%

   Εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%

   Τα φωτιστικά Philips για εξωτερικούς χώρους είναι μία σειρά προσιτών προϊόντων φωτισμού εξωτερικών χώρων για τον κήπο που συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό με την πιο σύγχρονη τεχνολογία ενεργειακής απόδοσης. Εξοικονομεί έως και 80% ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός και, εκτός από τα περιβαλλοντικά οφέλη, σάς εξοικονομεί και χρήματα χρόνο με τον χρόνο.

  • Με προσοχή στη λεπτομέρεια, κατασκευασμένο από κομψά υλικά υψηλής ποιότητας

   Με προσοχή στη λεπτομέρεια, κατασκευασμένο από κομψά υλικά υψηλής ποιότητας

   Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά, όπως χυτό αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Κατασκευάζεται από ανθεκτικό και αξιόπιστο υλικό κορυφαίας ποιότητας

   Κατασκευάζεται από ανθεκτικό και αξιόπιστο υλικό κορυφαίας ποιότητας

   Εξαιρετική ανθεκτικότητα. Κάθε κομμάτι της συλλογής φωτισμού εξωτερικών χώρων της Philips χρησιμοποιεί υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, που αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες.

  • IP 44, σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο

   IP 44, σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο

   Προστασία IP44 σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικό χώρο, ώστε να διασφαλίζει ότι τα φώτα εξωτερικού χώρου θα φωτίζουν τον κήπο σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

  • Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα

   Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής λαμπτήρα

   Περιλαμβάνεται λαμπτήρας Philips με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, έως και 20.000 ώρες.

  • Ευχάριστο, θερμό λευκό φως με απαλή λάμψη

   Ευχάριστο, θερμό λευκό φως με απαλή λάμψη

   Η σειρά φωτιστικών εξωτερικών χώρων της Philips δημιουργεί έναν υπέροχο και φιλόξενο θερμό φωτισμό. Η θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα είναι 2700 Kelvin. Προσφέρει επίσης άπλετο φως για εξαιρετική ορατότητα ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο με άνεση και να νιώθετε ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • Πλήρης γκάμα διαθέσιμων εφαρμογών

   Ιδανικά για φωτισμό εξωτερικών χώρων όπως κήπους, βεράντες, μονοπάτια ή μπαλκόνια, τα φωτιστικά εξωτερικών χώρων της Philips, επιτοίχια, στύλοι, φανοστάτες και οροφής, δημιουργούν μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα κατά τη δύση του ηλίου, και παρέχουν επίσης καλή ορατότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • Κομψά, μοντέρνα σχέδια για τον κήπο σας

   Τα σύγχρονα σχέδια της Philips είναι κομψά και διακριτικά, όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στον κήπο ή τη βεράντα σας. Διατίθεται πλήρης σειρά φωτιστικών για να επιλέξετε, γι' αυτό και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στον εξωτερικό σας χώρο και το γούστο σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών