Προτάσεις
  • Εξοικονόμηση με στυλ

   17185/47/16

   myGarden

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   17185/47/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Ελκυστική σχεδίαση για χαλαρωτικούς εξωτερικούς χώρους. Αυτή η απλίκα από ανοξείδωτο χάλυβα της Philips παρέχει θερμό λευκό, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό και δημιουργεί όμορφα εφέ φωτισμού δύο κατευθύνσεων στον τοίχο του κήπου σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εξοικονόμηση με στυλ

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτό το φωτιστικό Philips εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Παντός καιρού

   Παντός καιρού

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένο για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Ευχάριστο, θερμό λευκό φως με απαλή λάμψη

   Ευχάριστο, θερμό λευκό φως με απαλή λάμψη

   Η σειρά φωτιστικών εξωτερικών χώρων της Philips δημιουργεί έναν υπέροχο και φιλόξενο θερμό φωτισμό. Η θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα είναι 2700 Kelvin. Προσφέρει επίσης άπλετο φως για εξαιρετική ορατότητα ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο με άνεση και να νιώθετε ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • Επιλέξτε για μοντέρνο στυλ

   Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, αυτό το φωτιστικό διαθέτει χαρακτηριστική σχεδίαση που χαρίζει μοντέρνο στυλ στους εξωτερικούς σας χώρους.

  • Επιλέξτε για επιτοίχια φωτιστικά εξωτερικών χώρων

   Αξιοποιήστε πλήρως τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό. Ιδανικό για τοποθέτηση κοντά στην είσοδο ή στους τοίχους της βεράντας σας.

  • Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό Philips είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να φωτίζει τον κήπο σας για πολλές νύχτες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας.

  • Εύκολη εγκατάσταση για κάθε εφαρμογή

   Το φωτιστικό αυτό και τα εξαρτήματά του έχουν σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση και η συσκευασία περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να το τοποθετήσετε, όπως κλειδί και βίδα Torx. Περιλαμβάνονται επίσης σαφείς οδηγίες για τους χώρους τοποθέτησης και πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα IP για προστασία από το νερό.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών