Προτάσεις
    • Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

      17250/87/16

      myGarden

      Επιτοίχιο φωτιστικό

      17250/87/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

      Απολαύστε έναστρες νύχτες με την απλίκα Philips myGarden Starry. Αυτό το κομψό ενεργειακά αποδοτικό φωτιστικό σε ανοιχτό γκρι χρώμα προσφέρει θερμό λευκό φως και είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

    Βίντεο

    [trigger to render Video Gallery]

    Εικόνες

    Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

    • Θερμό λευκό φως

      Θερμό λευκό φως

      Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

    • Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

      Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

      Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες Philips EcoLamp κορυφαίας ποιότητας για την επίτευξη του βέλτιστου εφέ φωτισμού.

    • Εξοικονόμηση ενέργειας

      Εξοικονόμηση ενέργειας

      Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

    • IP44 - παντός καιρού

      IP44 - παντός καιρού

      Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

    Προβολή όλων των προδιαγραφών