Προτάσεις
  • Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

   17810/47/16

   myGarden

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   17810/47/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η απλίκα Philips myGarden Greenhouse από ανοξείδωτο χάλυβα τροφοδοτείται από τον ήλιο. Ένας αποδοτικός ηλιακός συλλέκτης αποθηκεύει το φως του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας για να τροφοδοτηθούν οι προηγμένοι λαμπτήρες LED κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η σχεδίαση τύπου σφήνας ταιριάζει παντού για μοντέρνο στυλ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν τον λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  • Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Εκτός από την τυπική 2ετή εγγύηση για το συγκεκριμένο φωτιστικό, η Philips προσφέρει και 5ετή εγγύηση για το σύστημα LED, η οποία καλύπτει τη μονάδα LED και τον οδηγό του φωτιστικού.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • IP44 - παντός καιρού

   IP44 - παντός καιρού

   Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Ενσωματωμένος ηλιακός συλλέκτης

   Ενσωματωμένος ηλιακός συλλέκτης

   Αυτό το ηλιακό φως Philips myGarden διαθέτει ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη ως μέρος του λαμπτήρα. Ο λαμπτήρας δεν έχει καλώδια και εκπέμπει έως 100 lumen φωτός, αρκετό για να φωτίσει έναν καθορισμένο χώρο ή για να αναδείξει ένα χαρακτηριστικό.

  • Δεν απαιτούνται καλώδια τροφοδοσίας

   Δεν απαιτούνται καλώδια τροφοδοσίας

   Τα ηλιακά φωτιστικά κήπου Philips myGarden Solar εξαλείφουν την σκληρή δουλειά και τα προβλήματα των εγκαταστάσεων σε εξωτερικούς χώρους, απαιτώντας απλώς λίγα λεπτά για να τα τοποθετήσετε στον κήπο σας, ακόμα και αν δεν έχετε ποτέ πριν εγκαταστήσει φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επειδή δεν υπάρχουν καλώδια κεντρικής τροφοδοσίας να συνδέσετε, υπάρχει μεγάλη ευελιξία τοποθέτησης, αφού δεν χρειάζεται να βρίσκονται κοντά σε πρίζα.

  • Ηλιακή ενέργεια

   Ηλιακή ενέργεια

   Τα ηλιακά φώτα Philips myGarden έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια που λαμβάνουν, για φωτισμό μεγαλύτερης διάρκειας. Με μηδενική κατανάλωση ρεύματος, προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς ρεύματος και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Μέγιστη διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες

   Μέγιστη διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες

   Τα ηλιακά φωτιστικά Philips myGarden Solar έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια που λαμβάνουν, για φωτισμό μεγαλύτερης διάρκειας. Ο ηλιακός συλλέκτης όπως επίσης και ο φωτισμός LED είναι κορυφαίας ποιότητας, ώστε να μεγιστοποιείται η συλλογή ηλιακού φωτός. Η διάρκεια φωτισμού εξαρτάται από την ποσότητα ηλιακού φωτός που έχει συσσωρευθεί στον ηλιακό συλλέκτη. Σε καλές καιρικές συνθήκες, ο συγκεκριμένος λαμπτήρας έχει μέγιστη διάρκεια φωτισμού 6 ώρες. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ο διακόπτης on/off ή ο αισθητήρας κίνησης, εξασφαλίζουν ότι ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών ή της εποχής, οι εξωτερικοί χώροι σας θα φωτίζονται πάντα έντονα.

  • Διακόπτης on/off στο προϊόν

   Διακόπτης on/off στο προϊόν

   Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στο φωτιστικό, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

  • Ξεχωριστή λειτουργία ημέρας/νύχτας

   Ξεχωριστή λειτουργία ημέρας/νύχτας

   Χάρη στη λειτουργία ημέρας/νύχτας, αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων ανάβει αυτόματα όταν σκοτεινιάζει. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μοναδική λειτουργία για τα καλοκαιρινά βράδια ή για λόγους ασφάλειας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών