Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  myKidsRoom

  Κρεμαστό φωτιστικό

  Iridia, πολύχρωμο, LED 4017855P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Κρεμαστό φωτιστικό Iridia με πολλά χρώματα 1 x 13 W 230 V

   40178/55/P0
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   myKidsRoom

   Κρεμαστό φωτιστικό

   40178/55/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Φωτίστε τη χώρα των θαυμάτων Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Κρεμαστό φωτιστικό Iridia με πολλά χρώματα 1 x 13 W 230 V

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν τον λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Για παιδιά

   Για παιδιά

   Αυτό το φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο της Philips δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να απολαύσουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο: τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα! Αλλά έχει σχεδιαστεί επίσης για να είναι ασφαλές για το παιδί σας: είναι δροσερό στην αφή, διαθέτει στιβαρή κατασκευή και μη τοξικό χρώμα.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Το ύψος αυτού του κρεμαστού φωτιστικού προσαρμόζεται εύκολα

   Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος αυτού του κρεμαστού φωτιστικού Philips ανά πάσα στιγμή, υψώνοντας ή χαμηλώνοντας την μπάρα στη μέση των καλωδίων.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών