Προτάσεις
  • Ένα βήμα προς την περιπέτεια

   78621/55/P0

   myKidsRoom

   Κρεμαστό φως

   78621/55/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Μπείτε σε ένα αεροπλάνο που θα σας μεταφέρει σε παραμυθένιους κόσμους και αφήστε τη φαντασία του παιδιού σας να λάμψει. Το κρεμαστό φωτιστικό Philips myKidsRoom Yumbo ξυπνά την έμπνευση του παιδιού σας και τη διάθεσή του για παιχνίδι, καθώς το αεροπλάνο αιωρείται στο δωμάτιο. Δέστε τις ζώνες σας και απογειωθείτε! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ένα βήμα προς την περιπέτεια

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν τον λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  • Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός με ροοστάτη

   Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός με ροοστάτη

   Η ένταση των φωτιστικών LED της Philips μπορεί να ρυθμιστεί με ροοστάτη (δεν περιλαμβάνεται). Με αυτόν τον τρόπο, το φωτιστικό γίνεται ιδανικό για τη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας σε οποιαδήποτε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο γεύμα για δύο είτε για μια φιλική συγκέντρωση στο σαλόνι σας. Η Philips έχει δοκιμάσει ορισμένους επιτοίχιους ρυθμιστές έντασης, οι οποίοι αποδείχτηκαν συμβατοί με τα φωτιστικά LED μας. Στην ενότητα αρχείων λήψης και υποστήριξης μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τους συμβατούς ροοστάτες.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Για παιδιά

   Για παιδιά

   Αυτό το φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο της Philips δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να απολαύσουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο: τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα! Αλλά έχει σχεδιαστεί επίσης για να είναι ασφαλές για το παιδί σας: είναι δροσερό στην αφή, διαθέτει στιβαρή κατασκευή και μη τοξικό χρώμα.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Το ύψος αυτού του κρεμαστού φωτιστικού προσαρμόζεται εύκολα

   Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος αυτού του κρεμαστού φωτιστικού Philips ανά πάσα στιγμή, υψώνοντας ή χαμηλώνοντας την μπάρα στη μέση των καλωδίων.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών