Προτάσεις

  myKidsRoom

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  Climbo, πολύχρωμο 455025516 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Πιάστε ένα λαμπερό αστέρι

   45502/55/16

   myKidsRoom

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   45502/55/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Με την απλίκα Philips myKidsrooom Climbo, ο ατρόμητος φωτεινός φίλος μας επιστρέφει αυτήν τη φορά σκαρφαλώνοντας μια σκάλα για να φτάσει στις πιο παραμυθένιες περιπέτειες. Καθώς ανεβαίνει στη σχοινένια σκάλα, φωτίζει το δωμάτιο γύρω του. Πάρτε και εσείς μέρος στις περιπέτειές του. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Πιάστε ένα λαμπερό αστέρι

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

   Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

   Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες Philips EcoLamp κορυφαίας ποιότητας για την επίτευξη του βέλτιστου εφέ φωτισμού.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Για παιδιά

   Για παιδιά

   Αυτό το φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο της Philips δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να απολαύσουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο: τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα! Αλλά έχει σχεδιαστεί επίσης για να είναι ασφαλές για το παιδί σας: είναι δροσερό στην αφή, διαθέτει στιβαρή κατασκευή και μη τοξικό χρώμα.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών