Προτάσεις
  • Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

   77050/17/16

   myLiving

   Φωτιστικό οροφής

   77050/17/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Μετατρέψτε το καθιστικό σας σε καμβά, χάρη στο θερμό λευκό φως αυτού του επιτοίχιου φωτιστικού της σειράς Philips myLiving, το οποίο λειτουργεί και ως φωτιστικό οροφής και είναι κατασκευασμένο από νίκελ. Σχεδιασμένο για απόδοση μακράς διάρκειας με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, αυτό το φωτιστικό οροφής μπορεί να χαρίσει μια φωτεινή, ομοιόμορφη λάμψη σε κάθε χώρο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο και οροφή

   Κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο και οροφή

   Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το φωτιστικό ως επιτοίχιο φωτιστικό ή φωτιστικό οροφής, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών