Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Άνετο φως LED που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

  50614/31/P0

  Το σποτ Philips LED Rivano δεν έχει σχεδιαστεί απλά για να ταιριάζει όμορφα στο σπίτι σας. Φωτίζει τον χώρο σας με ένα ενσωματωμένο φως LED που έχει σχεδιαστεί για την άνεση των ματιών σας. Μια πραγματικά ήπια εμπειρία φωτισμού για το μάτι. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Άνετο φως LED που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας†

  Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας†

  Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

 • Ενσωματωμένο φως LED

  Αυτό το σποτ έχει ενσωματωμένο φως LED υψηλής ποιότητας που παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού.

 • Υψηλή απόδοση φωτισμού - 1720 lumen

  Ζωντανέψτε το σπίτι σας με φωτισμό υψηλής ποιότητας

 • Με 5 χρόνια εγγύηση, για να είστε σίγουροι

  Όλα τα σποτ της Philips έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα. Έχουν 5 ολόκληρα χρόνια εγγύηση στο τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε καθημερινά φωτισμό υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας υλικά

  Αυτό το σποτ είναι κατασκευασμένο από μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές και ανθεκτικό προϊόν, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

 • Το θερμό λευκό φως σας βοηθά να δημιουργήσετε άνετη ατμόσφαιρα

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, οικείο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως.

 • Αποκτήστε υψηλής ποιότητας φωτισμό LED, ενώ εξοικονομείτε ενέργεια

  Τα φώτα LED εξοικονομούν έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό φωτιστικό με την ίδια απόδοση φωτισμού. Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα LED της Philips, η εξοικονόμηση χρημάτων ξεκινάει αμέσως. Για κάθε πηγή φωτισμού που αντικαθιστάτε με λαμπτήρα LED, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα με έναν χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος.

 • Διάρκειας ζωής λαμπτήρα έως και 20 χρόνια χρήσης

  Τα φώτα LED διαρκούν περισσότερο, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης της πηγή φωτισμού. Αυτό μειώνει σημαντικά τα απορρίμματα, αλλά εξοικονομεί και χρήματα σε μακροχρόνια βάση.

 • Άμεση φωτεινότητα με το άνοιγμα του διακόπτη

  Με τα σποτ LED της Philips δεν χρειάζεται να περιμένετε. Παρέχουν πλήρη φωτεινότητα αμέσως μόλις τα ανάψετε. Το πραγματικά ζεστό λευκό φως δημιουργεί αμέσως μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

  Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (40 μοιρών), αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, σαλόνια και τραπεζαρίες.

 • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ, για μέγιστη ευελιξία

  Η ρυθμιζόμενη κεφαλή του σποτ είναι σχεδιασμένη για να κατευθύνει το φως όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • † Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για την αναλαμπή, τους παλμούς και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.