Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ένας λαμπτήρας. Ο διακόπτης σας. Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού.

  50672/30/P0

  Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με τη δραστηριότητα εκείνης της στιγμής. Με τα σποτ LED SceneSwitch της Philips, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη ρύθμιση φωτισμού με τον υπάρχοντα επίτοιχο διακόπτη σας. Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ένας λαμπτήρας. Ο διακόπτης σας. Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού.

Λειτουργεί με τον υφιστάμενο επίτοιχο διακόπτη σας

 • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας†

  Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας†

  Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

 • Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

  Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

  Εγκαταστήσετε το σποτ εύκολα και μόνος σας. Χάρη στο σύστημα ClickFix, δεν χρειάζεστε βοήθεια από κανέναν. Απλά τοποθετήστε τη βάση στερέωσης στο ταβάνι, συνδέστε τα καλώδια και με μια κίνηση στερεώστε το φωτιστικό.

 • Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας απλώς πατώντας τον διακόπτη που ήδη έχετε

  Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με ό,τι κάνετε. Με τα σποτ SceneSwitch LED της Philips, μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τη ρύθμιση φωτισμού από έντονο σε φυσικό και απαλό, άνετο φως. Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο διακόπτης που ήδη έχετε.

 • Επαναφορά του σποτ στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση

  Όταν χρησιμοποιούνται πολλά σποτ SceneSwitch και δεν είναι πλέον συγχρονισμένα, απλώς ανοιγοκλείστε τον διακόπτη (ανάψτε και σβήστε τον ξανά σε ένα δευτερόλεπτο), για να τα επαναφέρετε στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση.

 • Ανακαλέστε αυτόματα την τελευταία σας ρύθμιση φωτισμού

  Αυτό το σποτ SceneSwitch διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ μνήμης, που απομνημονεύει την τελευταία ρύθμιση φωτισμού όταν ο διακόπτης είναι απενεργοποιημένος για πάνω από 6 δευτερόλεπτα. Αν δεν αλλάζετε συχνά ρυθμίσεις, το φως θα είναι στην αγαπημένη σας λειτουργία όταν θα το ανάψετε ξανά.

 • Υψηλή απόδοση φωτισμού - 860 lumen

  Ζωντανέψτε το σπίτι σας με φωτισμό υψηλής ποιότητας

 • Ενσωματωμένο φως LED

  Αυτό το σποτ έχει ενσωματωμένο φως LED υψηλής ποιότητας που παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού.

 • Με 5 χρόνια εγγύηση, για να είστε σίγουροι

  Όλα τα σποτ της Philips έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα. Έχουν 5 ολόκληρα χρόνια εγγύηση στο τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε καθημερινά φωτισμό υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Άμεση φωτεινότητα με το άνοιγμα του διακόπτη

  Με τα σποτ LED της Philips δεν χρειάζεται να περιμένετε. Παρέχουν πλήρη φωτεινότητα αμέσως μόλις τα ανάψετε. Το πραγματικά ζεστό λευκό φως δημιουργεί αμέσως μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 • Αποκτήστε υψηλής ποιότητας φωτισμό LED, ενώ εξοικονομείτε ενέργεια

  Τα φώτα LED εξοικονομούν έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό φωτιστικό με την ίδια απόδοση φωτισμού. Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα LED της Philips, η εξοικονόμηση χρημάτων ξεκινάει αμέσως. Για κάθε πηγή φωτισμού που αντικαθιστάτε με λαμπτήρα LED, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα με έναν χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος.

 • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

  Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (40 μοιρών), αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, σαλόνια και τραπεζαρίες.

 • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ, για μέγιστη ευελιξία

  Η ρυθμιζόμενη κεφαλή του σποτ είναι σχεδιασμένη για να κατευθύνει το φως όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

 • Διάρκειας ζωής λαμπτήρα έως 25 χρόνια χρήσης

  Τα φώτα LED διαρκούν περισσότερο, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης της πηγή φωτισμού. Αυτό μειώνει σημαντικά τα απορρίμματα, αλλά εξοικονομεί και χρήματα σε μακροχρόνια βάση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.