Προτάσεις
  • Δημιουργήστε το κατάλληλο στυλ φωτισμού

   36532/05/E7

   myLiving

   Κρεμαστό φως

   36532/05/E7 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Απολαύστε σχεδίαση εμβληματικού χαρακτήρα σε συνδυασμό με έναν λαμπτήρα vintage που ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σας στυλ. Το κρεμαστό φωτιστικό Philips myLiving Surrey έχει ματ χάλκινο φινίρισμα και λευκό εσωτερικό. Η διαχρονική του σχεδίαση συνδυάζεται όμορφα με μοντέρνους και ρετρό εσωτερικούς χώρους. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Δημιουργήστε το κατάλληλο στυλ φωτισμού

  Ολοκληρώστε τη vintage εμφάνιση

  • Ιδανικό για χαλάρωση και παρέα με φίλους

   Το σαλόνι είναι η καρδιά οποιουδήποτε σπιτιού - ένας χώρος όπου μαζεύονται οι οικογένειες για να χαλαρώσουν και οι επισκέπτες να κοινωνικοποιηθούν. Ο φωτισμός για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές χρήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η προσεκτική τοποθέτηση διαφόρων πηγών φωτός και το παιχνίδισμα με τα επίπεδα φωτισμού βοηθά να δημιουργηθεί η αίσθηση του χώρου και να έχει το δωμάτιο μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση.

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό είναι σμιλευμένο σε μοτίβο στρώσεων από υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  • Δημιουργήσετε τη δική σας ατμόσφαιρα με στυλ

   Αυτό το φωτιστικό είναι μια όμορφη νέα προσθήκη στη διαχρονική σχεδίαση. Το εμβληματικό του σχέδιο είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός από το παρελθόν και το παρόν. Ταιριάζει εξίσου σε μοντέρνο ή ρετρό εσωτερικό χώρο και σάς επιτρέπει να συνδυάσετε το κλασικό με το μοντέρνο για ένα σπίτι με όμορφο στυλ και αίσθηση.

  • Ο λαμπτήρας δεν συμπεριλαμβάνεται

   Το φωτιστικό δεν συμπεριλαμβάνει λαμπτήρα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την απόδοση φωτισμού που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιο και το προσωπικό σας γούστο. Η επιλογή ενός λαμπτήρα LED της Philips διασφαλίζει απόδοση φωτισμού υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών