Προτάσεις
  • Δημιουργήστε το κατάλληλο στυλ φωτισμού

   40887/31/PN

   myLiving

   Κρεμαστό φως

   40887/31/PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Δημιουργήστε εντυπωσιακά εφέ στο καθιστικό σας. Με ένα κρεμαστό φωτιστικό που προσθέτει μια παιχνιδιάρικη, μοντέρνα πινελιά, είτε το φως είναι αναμμένο είτε είναι σβηστό. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Δημιουργήστε το κατάλληλο στυλ φωτισμού

  Δημιουργήστε αξέχαστες εντυπώσεις

  • Δημιουργήστε όμορφα εφέ φωτισμού

   Δημιουργήστε όμορφα εφέ φωτισμού

   Η σχεδίαση αυτού του φωτιστικού δημιουργεί όμορφα εφέ φωτισμού που βελτιώνουν την ατμόσφαιρα του χώρου σας το βράδυ. Η συναρπαστική αλληλεπίδραση του φωτός και της σκιάς θα μεταμορφώσει το δωμάτιο όταν πατήσετε τον διακόπτη.

  • Δημιουργήσετε μια κομψή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

   Αυτό το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, το στυλ και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, για να ενσωματώνεται εύκολα στη διακόσμησή σας και να δημιουργεί την ατμόσφαιρα που θέλατε πάντα στον χώρο σας.

  • Ιδανικό για χαλάρωση και παρέα με φίλους

   Το σαλόνι είναι η καρδιά οποιουδήποτε σπιτιού - ένας χώρος όπου μαζεύονται οι οικογένειες για να χαλαρώσουν και οι επισκέπτες να κοινωνικοποιηθούν. Ο φωτισμός για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές χρήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η προσεκτική τοποθέτηση διαφόρων πηγών φωτός και το παιχνίδισμα με τα επίπεδα φωτισμού βοηθά να δημιουργηθεί η αίσθηση του χώρου και να έχει το δωμάτιο μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση.

  • Εύκολη συναρμολόγηση

   Τα μικρά, αρθρωτά στοιχεία συναρμολογούνται σε λίγα λεπτά και επίσης μεταφέρονται και εγκαθίστανται εύκολα.

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό είναι σμιλευμένο σε μοτίβο στρώσεων από υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών