Προτάσεις

  myLiving

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  Hackberry, ματ χρώμιο 330671716 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

   33067/17/16

   myLiving

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   33067/17/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η απόδοση μεγάλης διάρκειας συνδυάζεται με μια κομψή, ξεχωριστή σχεδίαση σε αυτή την απλίκα Philips myLiving Hackberry. Το φωτιστικό από νίκελ, ρίχνει το θερμό, ομοιόμορφο φως του προς τα επάνω και προς τα κάτω, για να δημιουργεί την ιδανική αύρα για ένα καθιστικό. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

   Περιλαμβάνεται πάντα λαμπτήρας Philips

   Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες Philips EcoLamp κορυφαίας ποιότητας για την επίτευξη του βέλτιστου εφέ φωτισμού.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών