Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Νυχτερινό φως με αισθητήρα

Φωτιστικό με αισθητήρα Star Wars VIII, μπλε, LED 7176599P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71765/99/P0

  Νυχτερινό φως με αισθητήρα

  71765/99/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Αυτό το νυχτερινό φως με On/Off της Philips και του Star Wars έχει επικό μοτίβο και τον αγαπημένο σας χαρακτήρα BB8 από το Star Wars. Καθώς λειτουργεί με μπαταρία, μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στη θέση που επιθυμείτε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 • Σας καθησυχάζει τη νύχτα

  Αυτό το φως για την κρεβατοκάμαρά σας είναι το τέλειο νυχτερινό φως που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Καθώς λειτουργεί με μπαταρία, μπορεί να τοποθετηθεί στη θέση που επιθυμείτε. Ως εκ τούτου, είναι ο ιδανικός φωτισμός προσανατολισμού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών