Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71751/30/G0

  Το κρεμαστό φωτιστικό της Philips και του Star Wars θα φέρει τις τρομερές περιπέτειες του Kylo Ren και των εμβληματικών Stormtrooper στο σπίτι σας. Εύκολο στην εγκατάσταση, θα αποτελέσει σίγουρα έμπνευση για διαγαλαξιακά όνειρα! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Ιδανικό φωτιστικό για το γραφείο σας

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας ταιριάζει απόλυτα σε ένα γραφείο. Προσφέρει ένα ψυχρό λευκό φως, το οποίο είναι ιδανικό για ανάγνωση ή για εργασία. Εύκολα προσβάσιμο και εύχρηστο, σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι τη νύχτα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών