Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71751/30/P0

  Κρεμαστό φωτιστικό

  71751/30/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Το κρεμαστό φωτιστικό της Philips και του Star Wars θα φέρει τις τρομερές περιπέτειες του Kylo Ren και των εμβληματικών Stormtrooper στο σπίτι σας. Εύκολο στην εγκατάσταση, θα αποτελέσει σίγουρα έμπνευση για διαγαλαξιακά όνειρα! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο καλώδιο

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο καλώδιο

  Με τον διακόπτη, διακριτικά ενσωματωμένο στο καλώδιο, μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε εύκολα το φως.

 • Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Λειτουργεί με μπαταρία - 2 μπαταρίες AAA, δεν περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 • Ιδανικός για γενικό φωτισμό

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρα της Philips και του Star Wars είναι το τέλειο κεντρικό φωτιστικό για να δημιουργήσετε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Παρέχει τον ιδανικό φωτισμό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 • Ιδανικό φωτιστικό για το γραφείο σας

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας ταιριάζει απόλυτα σε ένα γραφείο. Προσφέρει ένα ψυχρό λευκό φως, το οποίο είναι ιδανικό για ανάγνωση ή για εργασία. Εύκολα προσβάσιμο και εύχρηστο, σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι τη νύχτα.

 • Προσαρμόσιμο ύψος τοποθέτησης

  Αυτό το φωτιστικό Philips συνοδεύεται από μακριά καλώδια, ώστε να υπάρχει απόλυτη ευελιξία κατά την εγκατάσταση. Εσείς απλώς επιλέξτε το ιδανικό ύψος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.