Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71770/30/P0

  Επιτραπέζιο φωτιστικό

  71770/30/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Αυτό το φωτιστικό γραφείου της Philips και του Star Wars προσφέρει ένα ψυχρό, λευκό φως το οποίο είναι ιδανικό για εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή το διάβασμα. Επάνω του απεικονίζονται οι περιπέτειες του Star Wars και ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στη λαβή, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

 • Ιδανικό φωτιστικό για το γραφείο σας

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας ταιριάζει απόλυτα σε ένα γραφείο. Προσφέρει ένα ψυχρό λευκό φως, το οποίο είναι ιδανικό για ανάγνωση ή για εργασία. Εύκολα προσβάσιμο και εύχρηστο, σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι τη νύχτα.

 • Ψυχρό λευκό φως για βέλτιστη συγκέντρωση

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ψυχρό, λευκό φως για βέλτιστη συγκέντρωση.

 • Απόλυτη ευελιξία

  Καθώς διαθέτει εύκαμπτη κεφαλή, αυτό το φωτιστικό γραφείου της Philips και του Star Wars μπορεί να περιστραφεί με ασφάλεια προς την επιθυμητή κατεύθυνση και ρίξει το φως όπου χρειάζεται.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.