Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Επιτραπέζιο φωτιστικό

Star Wars VIII Kylo Ren, μαύρο, LED 7179530P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71795/30/P0

  Επιτραπέζιο φωτιστικό

  71795/30/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Το επιτραπέζιο φωτιστικό της Philips και του Star Wars απεικονίζει τον Kylo Ren και τους εμβληματικούς Stormtrooper. Αυτό το φωτιστικό μικρού μεγέθους μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί δίπλα στο κρεβάτι ή σε ένα γραφείο, για να δημιουργήσει μια επική ατμόσφαιρα γεμάτη περιπέτειες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Λειτουργεί με μπαταρία - 3 μπαταρίες AA, δεν περιλαμβάνονται

  Λειτουργεί με μπαταρία - 3 μπαταρίες AA, δεν περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 • Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη περιπέτειες

  Αυτό το φορητό φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας της Philips και του Star Wars συνδυάζει ένα νυχτερινό φως και έναν προβολέα μαγικών εικόνων. Το νυχτερινό φως σάς κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς τη νύχτα, ενώ ο προβολέας ζωντανεύει τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Star Wars στον τοίχο ή το ταβάνι. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό 2 σε 1 ανεβάζει τη διαδικασία του ύπνου και τη νυχτερινή αφήγηση ιστοριών σε άλλο επίπεδο. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη διπλής κατεύθυνσης μπορείτε να μεταβαίνετε εύκολα από το νυχτερινό φως στον προβολέα μαγικών εικόνων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.