Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Επιτραπέζιο φωτιστικό

Φορητό Star Wars VIII BB-8, πορτοκαλί, LED 7179653P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

  71796/53/P0

  Επιτραπέζιο φωτιστικό

  71796/53/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό της Philips και του Star Wars απεικονίζει τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τον Πόλεμο των Άστρων. Αυτό το φωτιστικό μικρού μεγέθους που λειτουργεί με μπαταρίες μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί δίπλα στο κρεβάτι ή σε ένα γραφείο, για να δημιουργήσει μια επική ατμόσφαιρα γεμάτη περιπέτειες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας

 • Για τους λάτρεις του Star Wars

  Για τους λάτρεις του Star Wars

  Αυτό το φωτιστικό της Philips και του Star Wars για την κρεβατοκάμαρά σας δημιουργεί ένα περιβάλλον το οποίο σας ενθαρρύνει να επιδοθείτε σε περιπετειώδεις και επική περιπέτειες. Ένας χώρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το Star Wars. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές για εσάς.

 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

  Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν το λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενώ ενεργοποιείται αμέσως, παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και αναδεικνύει τα έντονα χρώματα στο σπίτι σας.

 • Θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό, λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Το κουμπί είναι ενσωματωμένο διακριτικά στη λαβή, για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

 • Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 15 λεπτά

  Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 15 λεπτά

  Το επιτραπέζιο φωτιστικό θα σβήσει αυτόματα μετά από 15 λεπτά, για εξοικονόμηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Λειτουργεί με μπαταρία - 3 μπαταρίες AA, δεν περιλαμβάνονται

  Λειτουργεί με μπαταρία - 3 μπαταρίες AA, δεν περιλαμβάνονται

  Αυτό το φωτιστικό λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μπαταρίες αυτού του μεγέθους. Μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους μπαταριών και να χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο τύπο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 • Ιδανικό για το κομοδίνο ή το γραφείο σας

  Αυτό το φωτιστικό για την κρεβατοκάμαρά σας ταιριάζει απόλυτα σε ένα κομοδίνο ή γραφείο. Προσφέρει ένα απαλό, θερμό λευκό φως, το οποίο είναι ιδανικό για ανάγνωση ή για εργασία. Εύκολα προσβάσιμο και εύχρηστο, σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι τη νύχτα.

 • Ανθεκτικός και με αντοχή στις πτώσεις

  Αυτός ο φακός είναι ανθεκτικός και έχει αντοχή στις πτώσεις, δεν διαθέτει αιχμηρά άκρα και είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά. Εγγυόμαστε ότι θα ζήσετε επικές στιγμές χωρίς άγχος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών