Προτάσεις

  HueWhite and Color Ambiance

  Μονός λαμπτήρας E27

  1x λαμπτήρας E27, Λευκός και χρωματιστός φωτισμός, Με ρύθμιση έντασης, Έξυπνος έλεγχος με τη γέφυρα Hue bridge* 8718696592984 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απεριόριστες δυνατότητες

   8718696592984

   HueWhite and Color Ambiance

   Μονός λαμπτήρας E27

   8718696592984 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας με αυτόν τον έξυπνο χρωματιστό λαμπτήρα E27. Με επιλογές 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, αυτό το φωτιστικό μπορεί να δώσει στο σπίτι νέα προσωπικότητα. Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε τον πλήρη έλεγχο και τις δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απεριόριστες δυνατότητες

  για εξαιρετικές εμπειρίες

  • Παιχνίδι με έξυπνα έγχρωμα φώτα

   Παιχνίδι με έξυπνα έγχρωμα φώτα

   Δεν υπάρχουν όρια με το Philips Hue: με πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας στο τέλειο μέρος για πάρτι, να ζωντανέψετε ένα παραμύθι και άλλα πολλά. Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένα, σκηνικά έγχρωμου φωτισμού για να δημιουργήσετε την αίσθηση του καλοκαιριού οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε ή χρησιμοποιήστε τη φωτογραφία σας για να ξαναζήσετε μια ιδιαίτερη ανάμνηση.

  • Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Φτιάξτε τη διάθεσή σας με έξυπνα λευκά φώτα θερμού έως ψυχρού φωτός

   Χρησιμοποιήστε τις πάνω από 50.000 αποχρώσεις λευκού φωτός, από θερμό έως ψυχρό, για να φτιάξετε τη διάθεσή σας για εργασία, παιχνίδι ή χαλάρωση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Ξεκινήστε το πρωινό σας με υπέροχη διάθεση και ψυχρό, αναζωογονητικό έντονο λευκό φως ή χαλαρώστε τη νύχτα με χρυσαφί τόνους.

  • Συγχρονίστε τα πολυμέσα με τα έξυπνα φώτα σας

   Συγχρονίστε τα πολυμέσα με τα έξυπνα φώτα σας

   Με την εφαρμογή Hue Sync και τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχαγωγία σας σε νέα ύψη. Χρησιμοποιήστε τα φώτα Philips Hue στο περιβάλλον σας και παρακολουθήστε ταινίες, ακούστε μουσική ή παίξτε παιχνίδια και, στη συνέχεια, απολαύστε τα φώτα σας καθώς συγχρονίζονται με τα χρώματα και το ρυθμό.

  • Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Έξυπνα φώτα που σας ξυπνούν και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

   Ρυθμίστε τα φώτα ώστε η ένταση να αυξάνεται σταδιακά σε προκαθορισμένη ώρα κάθε πρωί, μιμούμενη την ανατολή του ηλίου για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ηρεμία και καλή διάθεση. Το βράδυ, τα χαλαρωτικά θερμά λευκά φώτα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

  • Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Έξυπνος έλεγχος των φώτων όταν είστε εκτός σπιτιού

   Με την εφαρμογή Philips Hue app έχετε τον πλήρη έλεγχο των φώτων σας, ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Ανάψτε και σβήστε τα φώτα σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας απλά την εφαρμογή και διασφαλίστε ότι το σπίτι σας θα είναι πάντα φωτισμένο με τον τρόπο που θέλετε.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

   Συνδέοντας τα φώτα σας με τη γέφυρα Hue Bridge, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με τις συσκευές Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant και να τα ελέγξετε με τη φωνή σας. Με απλές φωνητικές εντολές μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα, να μειώσετε ή να αυξήσετε την έντασή τους, ακόμη και να επιλέξετε ένα σκηνικό φωτισμού.

  • Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Συνδέστε με τη γέφυρα Hue Bridge για τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου φωτισμού

   Το προϊόν αυτό απαιτεί σύνδεση με τη γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε τον πλήρη έλεγχο και τις δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού. Ελέγξτε τα φώτα σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Philips Hue app, ρυθμίστε χρονοδιακόπτες, δραστηριότητες, προσθέστε ή αφαιρέστε φώτα κ.ά. *Η γέφυρα Hue Bridge πωλείται ξεχωριστά

  Προβολή όλων των προδιαγραφών