Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Το επόμενο κεφάλαιο
  στον αστικό φωτισμό

  Έρευνα City.People.Light

  Εμπνευστείτε από το φως. Η έρευνα City.People.Light είναι μια αναζήτηση στις πρόσφατες και μελλοντικές εξελίξεις στον αστικό φωτισμό. Με περιεχόμενο από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και δημιουργικούς ηγέτες, εξερευνά πως θα βλέπουμε και θα αισθανόμαστε τις πόλεις μας στο μέλλον.

   

  Το τελευταίο αποτέλεσμα του προγράμματος έρευνας δημοσιεύεται σε ένα βιβλίο με συνεντεύξεις ειδικών, σημαντικές τάσεις και εμπνευσμένα σχέδια φωτισμού αποτέλεσμα των εργαστηρίων μας Create the Livable City.

   

  Ένα ξεφύλλισμα σε αυτή την σύγχρονη επιτομή θα ρίξει φως στο πεπρωμένο των Ευρωπαϊκών πόλεων, τόσο από κοινωνικοπολιτική άποψη όσο και από την οπτική του αστικού φωτισμού.

   

  Αναζητήστε το βιβλίο έρευνας City.People.Light 2014 σε ειδικά βιβλιοπωλεία σε όλο τον κόσμο, αγοράστε το στο Amazon.com ή τσεκάρετε την έκδοση σε μορφή flipbook. Ανατρέξτε επίσης στο πεδίο λήψης αρχείων παρακάτω.

  Εικόνα του βιβλίου έρευνας city.people.light

  Συνεντεύξεις ειδικών

   

  Είστε έτοιμοι για ποιοτική πληροφόρηση; Το βιβλίο περιέχει διαλόγους με αναγνωρισμένους θεωρητικούς, ειδικούς βιομηχανίας και κορυφαίους επαγγελματίες αστικού σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής και μελέτης.

  Συνέντευξη από έναν ειδικό

  Urban Futures matrix

   

  Εισαγωγή στο Urban Futures matrix: το εργαλείο αναφοράς για όλο το πρόγραμμα city.people.light. Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτήν την πρακτική αναλυτική διάταξη και πως να την χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε την στρατηγική σας στον φωτισμό.

  Ειδικός εξηγεί το urban futures matrix

  Εργαστήρια  

   

  Ανακαλύψτε τα σχέδια φωτισμού που αναπτύσσονται στα εργαστήρια Create the Livable City. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε έξι διαφορετικές Ευρωπαϊκές πόλεις και τις παρακολούθησαν ορισμένοι από τους πιο διακεκριμένους αστικούς μελετητές και αρχιτέκτονες τοπίου.

  Γυναίκα σχεδιάζει σε ένα εργαστήριο

  Marco Bevolo

   

  Ο Marco είναι ειδικός στους τομείς του στρατηγικού σχεδιασμού, έρευνας γνώμης και αστικών χαρακτηριστικών. Είναι ο ιδρυτής της Marco Bevolo Consulting και παλαιότερα ήταν Διευθυντής Σχεδιασμού στα κεντρικά γραφεία της Philips στην Ολλανδία.

   

  Έχει διδάξει στα Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem και στο University of Tilburg, Ολλανδία.

   

  Μεταξύ των πολλών επαίνων που έχει λάβει είναι δύο βραβεία ESOMAR καλύτερης δημοσίευσης σε συνέδριο και το Emerald Literati Award for Excellence. Είναι μέλος της Association of Professional Futurists.

  Συγγραφείς του βιβλίου
  Tapio

  Tapio Rosenius

   

  Ο Tapio είναι ο ιδρυτής της Lighting Design Collective, μιας εταιρείας εξειδικευμένης σε λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού και στην τέχνη του φωτός με ένα μοναδικά ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο έργων που καλύπτει σύγχρονες τεχνολογικά υπηρεσίες όπως δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, ανάπτυξη λογισμικού φωτισμού και στρατηγικές σχεδιασμού. Η εταιρεία έχει γραφεία στην Μαδρίτη, το Λονδίνο & το Ελσίνκι και έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο μέσω δικτύου συνεργατών.

  Προερχόμενος από την Φινλανδία, ο Tapio είναι ένας σχεδιαστής και καλλιτέχνης με υλοποίηση έργων σε πάνω από 25 χώρες και αναγνωρισμένος με πολλά βραβεία στους τομείς σχεδιασμού και τέχνης στον φωτισμό.


  Ο Tapio έχει σπουδές Master of Science από το UCL Bartlett University, Λονδίνο και Medianomi in Lighting Design από το TTVO, Φινλανδία. Είναι τακτικός υφηγητής σε ακαδημίες αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού και σε επαγγελματικά συνέδρια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις