Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Η ετήσια εκδήλωση
  εκμάθησης του φωτός

  Εργαστήριο Create the Livable City

  Συνεργαστείτε με την επόμενη γενιά ειδικών φωτισμού. Το εργαστήριο Create the Livable City είναι μια ετήσια εκδήλωση που φέρνει κοντά αρχιτέκτονες και πολεοδόμους για να συζητήσουν και ανταλλάξουν ιδέες για το ρόλο του φωτισμού στο αστικό περιβάλλον.

   

  Τα εργαστήρια έχουν ήδη φέρει κοντά περισσότερους από 150 αρχιτέκτονες, πολεοδόμους και εκπροσώπους πόλεων σε τελείως διαφορετικές θέσεις κατά την διάρκεια εργαστηρίων συνεργατικού σχεδιασμού σε όλη την Ευρώπη.

  Εργαστήριο Livable city στην Κοπεγχάγη οργανωμένο από την Philips

  Παρακολουθήστε το βίντεο του εργαστηρίου το 2014


  Δείτε τα highlights των σχεδίων και εγκαταστάσεων φωτισμού του εργαστηρίου μας Create the Livable City 2014 στο Βερολίνο.

  Τι μπορώ να προσδοκώ;

   

  Το εργαστήριο μας δίνει την δυνατότητα να δούμε το μέλλον της αστικής Ευρώπης μέσα από τα μάτια των πολεοδόμων. Οι συμμετέχοντες προκαλούνται να οραματιστούν και να υλοποιήσουν ένα σχέδιο φωτισμού σε μια πρωτότυπη εγκατάσταση χρησιμοποιώντας ως εργαλείο καθοδήγησης το Urban Future matrix.

  Το πρόγραμμα συνήθως περιλαμβάνει:

  · Σεμινάριο έρευνας

  · Πάνελ συζήτησης

  · Εργαστήριο πρακτικής

  · Σχεδιασμό πρωτοτύπου

  · Παρουσίαση των πρωτότυπων εγκαταστάσεων από τους συμμετέχοντες.

  Άνθρωποι πειραματίζονται με το φως σε εργαστήριο φωτισμού στην Μπρατισλάβα

  Urban Futures matrix

   

  Το Urban Future matrix είναι ένα πρακτικό εργαλείο που σας βοηθά να καθορίσετε την στρατηγική σας στον φωτισμό και περιλαμβάνει διάφορα σενάρια φωτισμού. Ο πίνακας συνδυάζει κοινωνικοπολιτικά κίνητρα με στρατηγικές πόλεων, εισάγοντας 16 πιθανά σενάρια Urban Futures. Οι αφηγήσεις αυτές καταλήγουν σε 16 διαφορετικές κατευθύνσεις για τις πόλεις στο μέλλον.

  Ειδικός εξηγεί το urban futures matrix

  Λάβετε μέρος στο επόμενο εργαστήριο Livable City 2015

   

  Το επόμενο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι 2015 στο Παρίσι. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Philips. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην διαδικτυακή μας τοποθεσία Create the Livable City.

  Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων συζητά στον εξωτερικό χώρο ενός όμορφα φωτισμένου κτιρίου στο Turnhout, Βέλγιο σε εργαστήριο που έχει οργανώσει η Philips

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις