Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  Ανακαλύψτε τη δύναμη του Connected Lighting


  Εστιάζοντας στην ποιότητα του φωτός, την ενισχυμένη αποτελεσματικότητα και τις πληροφορίες με βάση δεδομένα, ο φωτισμός Connected Lighting φέρνει κοντά τον φωτισμό LED και την τεχνολογία πληροφοριών για ένα βήμα πέρα από την κλασική έννοια του φωτισμού. Με την ικανότητα που έχει να συλλέγει και να μοιράζεται δεδομένα, έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε.

  Ποιότητα φωτός
  όπου και όταν είναι απαραίτητο

  Εξατομίκευση της εμπειρίας

  Προσφέρετε ποιότητα φωτός σε διάφορες εφαρμογές με συνταγές φωτισμού LED που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χώρου και των εργασιών. Εξατομικεύστε τη λύση φωτισμού με εφαρμογές λογισμικού και συστήματα ελέγχου για να εξασφαλίσετε μια μοναδική, προσαρμοσμένη εμπειρία.

  Εξοικονόμηση ενέργειας
  έως και 80%

  Για ένα αειφόρο μέλλον

  Μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα και βελτιώστε τις λειτουργίες χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED και το Internet of Things. Τα δεδομένα από συστήματα Connected Lighting παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα μοτίβα δραστηριοτήτων ενώ η απομακρυσμένη παρακολούθηση και τα συστήματα ελέγχου επιτρέπουν τη ρύθμιση των επιπέδων φωτισμού και των χρονοδιαγραμμάτων.

  Πληροφορίες δεδομένων συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων

  Η γνώση φέρνει δύναμη

  Αξιοποιήστε τη δύναμη του Internet of Things με Connected Lighting LED που ελέγχει για τυχόν διακοπές λειτουργίας και μετρά τη χρήση για να βοηθήσει στον προγραμματισμό της συντήρησης και να αυξήσει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα. Προσθέστε αισθητήρες στο σύστημα φωτισμού για συλλογή δεδομένων με σκοπό την απόκτηση περισσότερων πληροφοριών και την υποστήριξη επιπλέον εφαρμογών που προσθέτουν αξία.
  connected-lighting

  Δείτε εν συντομία
  τις δυνατότητες

  Μπορεί να γίνει ένα βήμα πέρα από την κλασική έννοια του φωτισμού;

  Μπορεί να συλλέξει πληροφορίες;

  Να αλλάξει τη διάθεσή μας;

  Να αντιδράσει στην παρουσία μας;

  Να κάνει την επιχείρηση πιο αποτελεσματική;

  Ρίξτε μια ματιά και ανακαλύψτε το.

  Πώς λειτουργεί ο φωτισμός Connected Lighting

  Με τον φωτισμό Connected Lighting
  είστε παντού συνδεδεμένοι

  Ευκαιρίες φωτισμού Connected Lighting σε πόλεις

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Καινοτομίες της Philips για πόλεις

  Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων από τη Philips. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τον οδικό φωτισμό και να αναλύετε τα δεδομένα φωτισμού.

  Καινοτομίες της Philips για καταστήματα

  Το σύστημα Indoor Positioning που βασίζεται σε LED μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την εμπειρία του πελάτη εντός του καταστήματος και να βελτιώσετε τις λειτουργίες του καταστήματος παρέχοντας υπηρεσίες Indoor Positioning εξαιρετικής ακριβείας.

  Η Philips συμβάλλει στην καινοτομία

  Καθώς το τοπίο αλλάζει διαρκώς, οι σωστές συνεργασίες είναι το κλειδί για την επιτυχία.

  Η καινοτομία του Internet of Things

  Η Philips Φωτισμός τροφοδοτεί πιο έξυπνες πόλεις, πιο αποδοτικά κτίρια και καινοτόμα καταστήματα λιανικής παρέχοντας πληροφορίες και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από ασφαλή συστήματα Connected Lighting και από το Internet of Things.