Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτισμός σε βιομηχανικές 

  αίθουσες τύπου low bay

  Ξεκινώντας
  Empezando
  Empezando

   

  Για να ξεκινήσετε, απλά πατήστε το κουμπί «επόμενο» στο κάτω μέρος της σελίδας. Κάθε βήμα, όπως περιγράφεται στην συνέχεια, θα ξεκλειδώνει σύμφωνα με την πρόοδό σας, καθώς προχωράτε στην ενότητα.

   

  Βήμα 1 - Πάρτε μια πρώτη εντύπωση

  Βήμα 2 - Ελέγξτε τον υφιστάμενο φωτισμό

  Βήμα 3 - Έλεγχος εγκατάστασης

  Βήμα 4 - Φανταστείτε τον πελάτη σας

  Βήμα 5 - Εμφάνιση της διαφοράς

  Βήμα 6 - Ειδικό πακέτο εφαρμογών 

  Βήμα 7 - Εναρμονίστε την προσφορά σας με  το TCO

   

  Στο τέλος της εκπαίδευσης, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να λάβετε το πιστοποιητικό της επιτυχούς ολοκλήρωσης.

  Industry icon

  Τι είναι σημαντικό να θυμάστε

   
  • Οι αίθουσες με χαμηλές οροφές (τύπου low bay) έχουν οροφές με ύψος έως 4 μέτρα και για αυτόν τον τύπο εφαρμογής δεν εξετάζουμε τις μεγάλες αίθουσες κατασκευής/αποθήκευσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία δραστηριοτήτων (κατασκευή, αποθήκευση και υλικοτεχνική υποδομή) και οι συνθήκες μπορούν να είναι πολύ διαφορετικές (ζέστη/κρύο, ξηρασία/υγρασία, σκόνη/καθαριότητα, κραδασμοί/δονήσεις). Λειτουργούν συχνά όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και η παρουσία προσώπων αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το επίπεδο και η ποιότητα του φωτός είναι απαραίτητα για την παραγωγικότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων. Πρέπει επίσης να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

   

   

  Βήμα 1: Πάρτε μια πρώτη εντύπωση

   

  Προηγούμενο      Επόμενο