Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Ισχύς (W)
  • Φωτεινή ροή (lm)
  • θερμοκρασίας χρώματος (K)
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Ως μέρος της σειράς συσκευών για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C της Philips, το σύστημα οροφής έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση σε ψευδοοροφές για την απολύμανση του αέρα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Βελτιστοποιημένο για χαμηλό ύψος οροφής, ώστε οι ακτίνες UV-C να κατανέμονται κυρίως οριζοντίως στο ύψος της συσκευής και πιο πάνω. Η δέσμη των ακτίνων UV-C ελέγχεται με ανακλαστήρες και περσίδες ειδικού σχεδιασμού. Με τον τρόπο αυτό απολυμαίνεται ο αέρας σε ένα χώρο, ενώ διασφαλίζεται η συνέχεια των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον χώρο κάτω από το επίπεδο όπου η συσκευή είναι ενεργή.

    Benefits

    Επιτρέπει την αθόρυβη απολύμανση του αέρα, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες κάτω από το επίπεδο εγκατάστασης της συσκευής
    Αδρανοποιεί το 99,9% του ιού Coliphage φX174 στον αέρα εντός 10 λεπτών, σε δωμάτιο με επαρκή κυκλοφορία του αέρα (ανατρέξτε στην ενότητα "URL για περισσότερες πληροφορίες")
    Χρησιμοποιεί λαμπτήρες και διατάξεις οδήγησης εξοπλισμού Philips UV-C
    Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές όζοντος κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση

    Χαρακτηριστικά

    Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας Philips PL-S TUV: 4x9 W
    Κορυφή υπεριώδους ακτινοβολίας βραχέων κυμάτων στα 253,7 nm (UV-C)
    Μέσω των περσίδων και του ανακλαστήρα ελέγχεται η κατανομή της ακτινοβολίας UV-C στο επίπεδο εγκατάστασης της συσκευής και πάνω, στον χώρο όπου δεν παρευρίσκονται συνήθως άνθρωποι
    Τοποθέτηση σε επιφάνεια σε ψευδοροφή
    Συμμορφώνεται με το πρότυπο IEC 62471 περί φωτοβιολογικής ασφάλειας

    Εφαρμογές

    Γραφεία
    Καταστήματα
    Εστιατόρια
    Χώροι φιλοξενίας
    Σχολεία
    Τράπεζες
    Χώροι υγιεινής

    Προειδοποιήσεις και ασφάλεια

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Το προϊόν υπεριώδους ακτινοβολίας ανήκει στην Ομάδα Κινδύνου 3. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύστημα απολύμανσης, απαιτείται κατάλληλη εγκατάσταση και χρήση των λαμπτήρων και των συσκευών UV-C. Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C μπορεί να είναι επικίνδυνη και να έχει ως αποτέλεσμα αντίδραση του δέρματος παρόμοια με έγκαυμα και σοβαρή βλάβη του κερατοειδούς.
    Επειδή η ακτινοβολία UV-C είναι αόρατη στο μάτι, απαιτείται η εγκατάσταση της συσκευής για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργίας της. Οι συσκευές για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C προορίζονται για χρήση μόνο ως εξαρτήματα ενός συστήματος το οποίο εγκαθίσταται σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας για την ασφάλεια, όπως αυτά που υποδεικνύονται στις οδηγίες εγκατάστασης ή/και στα εγχειρίδια χρήσης, και όχι μόνο.
    Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C είναι επικίνδυνη. Τα συστήματα φωτιστικών με λαμπτήρες UV-C της Philips απαιτείται να πωλούνται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων συνεργατών και η εγκατάσταση να πραγματοποιείται από επαγγελματίες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που εφαρμόζουμε και τις νομικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας UV-C δεν προορίζονται για χρήση σε εφαρμογές ή δραστηριότητες οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν ή/και να καταλήξουν σε θάνατο, τραυματισμό ή/και ζημιά στο περιβάλλον.
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    Σχετικά εργαλεία
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει