Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Ισχύς (W)
  • Ρύθμιση έντασης
  • IK rating
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το φωτιστικό (σκαφάκι φθορισμού) UV-C έχει σχεδιαστεί για την απολύμανση επιφανειών και είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Το φωτιστικό (σκαφάκι φθορισμού) UV-C παράγει ακτινοβολία UV-C ομοιογενούς κατανομής για γενική χρήση. Η ικανότητα απολύμανσης βασίζεται στην ισχύ και στον καθορισμένο χρόνο έκθεσης για δεδομένη απόσταση από τη συγκεκριμένη επιφάνεια. Απαγορεύεται η παρουσία ατόμων κατά τη χρήση, λόγω του υψηλού κινδύνου πρόκλησης βλάβης στα μάτια και στο δέρμα. Η απόδοση ενισχύεται από περίβλημα ανθεκτικού αλουμινίου υψηλής ανακλαστικότητας, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση και κατευθύνει το φως UV-C στις προς ακτινοβόληση επιφάνειες. Οι βάσεις και τα τελικά πώματα των λαμπτήρων προστατεύονται από την ακτινοβολία UV-C χάρη στην ειδική θωράκιση. Διατίθενται εκδόσεις 1 ή 2 λαμπτήρων, για το γυμνό φωτιστικό και το φωτιστικό με ανακλαστήρα, ώστε να παρέχεται ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

    Benefits

    Η ακτινοβολία UV-C αδρανοποιεί τους περισσότερους ιούς και τα μικρόβια σε απευθείας ακτινοβολούμενες επιφάνειες*1. Τα προϊόντα απολύμανσης επιφανειών με ακτινοβολία UV-C, που είναι εξοπλισμένα με φωτεινές πηγές UV-C, μπορούν να αδρανοποιήσουν τον ιό SARS-CoV-2 σε επιφάνειες σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99%, κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας*2.
    Αποδεδειγμένη, αποτελεσματική απολύμανση κατά την ωφέλιμη μακρά διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και του φωτιστικού
    Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές όζοντος κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση
    Ασφαλής χρήση, χάρη στον συνδυασμό με προστατευτικές διατάξεις, όπως οι συσκευές ελέγχου πρόσβασης
    *1 Δοσολογία της έκθεσης στην ακτινοβολία UV (Fluence) που απαιτείται για την απενεργοποίηση των βακτηρίων, των πρωτόζωων, των ιών και των άλγεων, όπως αναθεωρήθηκε, ενημερώθηκε και συμπληρώθηκε από τους A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns και J.R. Bolton. Με προγενέστερη συνεισφορά των Gabriel Chevrefils (2006) και Eric Caron (2006). Με ομότιμη κριτική από τους B. Barbeau, H. Wright (1999) και K.G. Linden.
    *2 Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation, 2020. Η έκθεση είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή τοποθεσία https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Η δόση ακτινοβολίας UV-C που χρησιμοποιήθηκε στην παρούσα έρευνα ήταν ίση με 0,849 mW/cm 2.

    Χαρακτηριστικά

    Επιλογές διαμόρφωσης λαμπτήρων: έκδοση με 1 ή 2 λαμπτήρες
    Διατίθεται με ή χωρίς ανακλαστήρες
    Λαμπτήρας Philips T8 TUV που περιλαμβάνεται: 18 W ή 36 W
    Κορυφή υπεριώδους ακτινοβολίας βραχέων κυμάτων στα 253,7 nm (UVC)
    Περίβλημα αλουμινίου υψηλής ανακλαστικότητας για βελτιωμένη ανακλαστικότητα και απόδοση
    Όλα τα πλαστικά εξαρτήματα προστατεύονται με ειδική θωράκιση από την ακτινοβολία UV-C
    Διάφορες επιλογές στήριξης
    Συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα

    Εφαρμογές

    Καταστήματα: Απαλλαγή καροτσιών, ραφιών και πάγκων από τον κίνδυνο μόλυνσης
    Κομμωτήρια και Ινστιτούτα αισθητικής: Απολύμανση δωματίων πελατών, επιφανειών εργασίας δαπέδων, καθρεφτών, καθισμάτων και άλλων ευαίσθητων περιοχών
    Σχολεία: Απολύμανση τοίχων αιθουσών, δαπέδων, θρανίων και επιφανειών
    Γραφεία: Απολύμανση αιθουσών εργασίας, χώρων συνεδριάσεων και διαδρόμων
    Τράπεζες: Απολύμανση ταμείων, ταμειακών μηχανών και επιφανειών εργασίας
    Φιλοξενία: Απολύμανση ξενώνων, χώρων υποδοχής και εγκαταστάσεων γυμναστηρίων
    Εστιατόρια: Εξάλειψη βακτηρίων από επιφάνειες και εξοπλισμό προετοιμασίας
    Τουαλέτες: Απολύμανση επίπλων τουαλέτας, νιπτήρων και καθρεφτών

    Προειδοποιήσεις και ασφάλεια

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Το προϊόν υπεριώδους ακτινοβολίας ανήκει στην Ομάδα Κινδύνου 3. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύστημα απολύμανσης, απαιτείται κατάλληλη εγκατάσταση και χρήση των λαμπτήρων και των συσκευών UV-C.
    Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C μπορεί να είναι επικίνδυνη και να έχει ως αποτέλεσμα αντίδραση του δέρματος παρόμοια με έγκαυμα και σοβαρή βλάβη του κερατοειδούς. Επειδή η ακτινοβολία UV-C είναι αόρατη στο μάτι, απαιτείται η εγκατάσταση του φωτιστικού (σκαφάκι φθορισμού) UV-C σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργίας του. Τα φωτιστικά (σκαφάκια φθορισμού) UV-C προορίζονται για χρήση μόνο ως εξαρτήματα ενός συστήματος το οποίο εγκαθίσταται σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας για την ασφάλεια, όπως αυτά που υποδεικνύονται στις οδηγίες εγκατάστασης ή/και στο εγχειρίδιο χρήσης, και όχι μόνο.
    Οι συσκευές UV-C της Philips απαιτείται να πωλούνται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων συνεργατών και η εγκατάσταση να πραγματοποιείται από επαγγελματίες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που εφαρμόζουμε και τις νομικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας UV-C δεν προορίζονται για χρήση σε εφαρμογές ή δραστηριότητες οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν ή/και να καταλήξουν σε θάνατο, τραυματισμό ή/και ζημιά στο περιβάλλον.
    Δήλωση αποποίησης:
    Η αποτελεσματικότητα του φωτιστικού (σκαφάκι φθορισμού) UV-C όσον αφορά την αδρανοποίηση ορισμένων ιών, βακτηρίων, πρωτόζωων, μυκήτων ή άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών καθορίζεται στην ενότητα «Πλεονεκτήματα». Η Signify και ο όμιλος εταιρειών αυτής δεν υπόσχονται ούτε εγγυώνται ότι η χρήση των φωτιστικών (σκαφάκια φθορισμού) UV-C θα προστατεύσει ή θα αποτρέψει τυχόν λοίμωξη ή/και μόλυνση από οποιουσδήποτε επικίνδυνους μικροοργανισμούς, ασθένεια ή νόσο. Τα φωτιστικά (σκαφάκια φθορισμού) UV-C δεν έχουν εγκριθεί ούτε προορίζονται για την απολύμανση ιατρικών συσκευών και η χρήση τους για τον σκοπό αυτό απαγορεύεται. Επιπλέον και χωρίς περιορισμούς για τυχόν εξαιρέσεις ή περιορισμούς ευθύνης της Signify και του ομίλου εταιρειών αυτής, όπως ορίζονται σε οποιαδήποτε συμφωνία για την πώληση, τη διανομή ή την με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση των φωτιστικών (σκαφάκια φθορισμού) UV-C, η Signify και ο όμιλος εταιρειών αυτής δεν θα φέρουν καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τυχόν απαιτήσεις ή ζημίες οι οποίες ενδεχομένως προκύψουν ή έχουν σχέση με οποιαδήποτε χρήση των φωτιστικών (σκαφάκια φθορισμού) UV-C, εκτός από την προβλεπόμενη χρήση ή χρήση αντίθετα προς τις οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας, όπως αυτές καθορίζονται στην ενότητα «Εφαρμογές», στο εγχειρίδιο χρήσης ή/και στις οδηγίες τοποθέτησης.
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει