Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτιστικό απολύμανσης με UV-C, ευθύγραμμο με αισθητήρα

  Γραμμικό φωτιστικό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips με αισθητήρα. Η δύναμη της απολύμανσης. (ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ)

  Προβολή όλων των προϊόντων 2 Philips
  Φωτιστικό απολύμανσης με UV-C, ευθύγραμμο με αισθητήρα
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Ισχύς (W)
  • Ρύθμιση έντασης
  • IK rating
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το γραμμικό φωτιστικό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C με αισθητήρα μικροκυμάτων έχει σχεδιαστεί για την απολύμανση επιφανειών και είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Το ευθύγραμμο φωτιστικό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C παράγει ακτινοβολία UV-C ομοιογενούς κατανομής για γενική χρήση. Η ικανότητα απολύμανσης βασίζεται στην ισχύ και στον καθορισμένο χρόνο έκθεσης για δεδομένη απόσταση από τη συγκεκριμένη επιφάνεια. Απαγορεύεται η παρουσία ατόμων ή ζώων κατά τη χρήση, λόγω του υψηλού κινδύνου πρόκλησης βλάβης στα μάτια και στο δέρμα. Διαθέτει προστατευτικές διατάξεις με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω αισθητήρων, οι οποίοι διακόπτουν αυτόματα τη λειτουργία του ευθύγραμμου φωτιστικού απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C σε περίπτωση που ανιχνευτεί άνθρωπος ή ζώο στην εμβέλεια του αισθητήρα. Η απόδοση ενισχύεται από ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου υψηλής ανακλαστικότητας, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση και κατευθύνει την ακτινοβολία UV-C στις προς ακτινοβόληση επιφάνειες και εντός της εμβέλειας του αισθητήρα.

    Benefits

    Η ακτινοβολία UV-C αδρανοποιεί τους περισσότερους ιούς και τα μικρόβια σε απευθείας ακτινοβολούμενες επιφάνειες.*1
    Τα προϊόντα απολύμανσης επιφανειών με ακτινοβολία UV-C, που είναι εξοπλισμένα με φωτεινές πηγές UV-C, μπορούν να αδρανοποιήσουν τον ιό SARS-CoV-2 σε επιφάνειες σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99%, κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας.*2
    Αποδεδειγμένη, αποτελεσματική απολύμανση κατά την ωφέλιμη μακρά διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και της διάταξης
    Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές όζοντος κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση
    Εξοπλισμένα με προστατευτικές διατάξεις, όπως ενσωματωμένους αισθητήρες που διακόπτουν αυτόματα τη λειτουργία της ευθύγραμμης συσκευής απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C όταν ανιχνεύεται άνθρωπος ή ζώο
    Δυνατότητα χρήσης σε πολλές εφαρμογές
    Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις διάρκειας λειτουργίας για 30 λεπτά, 1 ώρα, 2 ώρες και 3 ώρες ανάλογα με την εφαρμογή
    *1 Δοσολογία της έκθεσης στην ακτινοβολία UV (Fluence) που απαιτείται για την απενεργοποίηση των βακτηρίων, των πρωτόζωων, των ιών και των άλγεων, όπως αναθεωρήθηκε, ενημερώθηκε και συμπληρώθηκε από τους A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns και J.R. Bolton. Με προγενέστερη συνεισφορά των Gabriel Chevrefils (2006) και Eric Caron (2006). Με ομότιμη κριτική από τους B. Barbeau, H. Wright (1999) και K.G. Linden.
    *2 Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation, 2020. Η έκθεση είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή τοποθεσία https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Η δόση ακτινοβολίας UV-C που χρησιμοποιήθηκε στην παρούσα έρευνα ήταν ίση με 0,849 mW/cm 2.

    Χαρακτηριστικά

    Ειδικής κατασκευής κατοπτρικά οπτικά συστήματα για την υποβάθμιση της ακτινοβολίας UV-C σε ομάδα κινδύνου 0 σε σημεία εκτός της περιοχής κάλυψης του αισθητήρα
    Τα οπτικά συστήματα ειδικού σχεδιασμού βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα
    Ο αισθητήρας διαθέτει μικροδιακόπτη για ρυθμίσεις χρόνου ανάλογα με την εφαρμογή
    Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας Philips T8 TUV: 36 W
    Κορυφή υπεριώδους ακτινοβολίας βραχέων κυμάτων στα 253,7 nm (UV-C)
    Διάφορες επιλογές στήριξης

    Εφαρμογές

    Καταστήματα: Απολύμανση καροτσιών για ψώνια, ραφιών και πάγκων.
    Κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής: Απολύμανση δωματίων πελατών, επιφανειών εργασίας δαπέδων, καθρεφτών, καθισμάτων και άλλων ευαίσθητων περιοχών
    Σχολεία: Απολύμανση τοίχων αιθουσών, δαπέδων, θρανίων και επιφανειών.
    Γραφεία: Απολύμανση αιθουσών εργασίας, χώρων συσκέψεων και διαδρόμων.
    Τράπεζες: Απολύμανση ταμείων, ταμειακών μηχανών και επιφανειών εργασίας.
    Φιλοξενία: Απολύμανση ξενώνων, χώρων υποδοχής και άλλων εγκαταστάσεων.
    Εστιατόρια: Απολύμανση βακτηρίων σε επιφάνειες και εξοπλισμό προετοιμασίας.
    Τουαλέτες: Απολύμανση επίπλων τουαλέτας, νιπτήρων και καθρεφτών.
    Μεταφορές: Απολύμανση χώρων αναμονής επιβατών.

    Προειδοποιήσεις και ασφάλεια

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Το προϊόν υπεριώδους ακτινοβολίας ανήκει στην Ομάδα Κινδύνου 3. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύστημα απολύμανσης, απαιτείται κατάλληλη εγκατάσταση και χρήση των λαμπτήρων και των συσκευών UV-C. Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C μπορεί να είναι επικίνδυνη και να έχει ως αποτέλεσμα αντίδραση του δέρματος παρόμοια με έγκαυμα και σοβαρή βλάβη του κερατοειδούς. Επειδή η ακτινοβολία UV-C είναι αόρατη στο μάτι, απαιτείται η εγκατάσταση της ευθύγραμμης συσκευής απολύμανσης με UV-C σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργίας της. Οι ευθύγραμμες συσκευές απολύμανσης με UV-C προορίζονται για χρήση μόνο ως εξαρτήματα ενός συστήματος το οποίο εγκαθίσταται σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας για την ασφάλεια, όπως αυτά που υποδεικνύονται στις οδηγίες εγκατάστασης ή/και στο εγχειρίδιο χρήσης, και όχι μόνο.
    Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C είναι επικίνδυνη. Τα προϊόντα απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips απαιτείται να πωλούνται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων συνεργατών και η εγκατάσταση να πραγματοποιείται από επαγγελματίες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που εφαρμόζουμε και τις νομικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C δεν προορίζονται για χρήση σε εφαρμογές ή δραστηριότητες οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν ή/και να καταλήξουν σε θάνατο, τραυματισμό ή/και ζημιά στο περιβάλλον.
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει