Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Ισχύς (W)
  • Φωτεινή ροή (lm)
  • θερμοκρασίας χρώματος (K)
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Ως μέρος της σειράς συσκευών για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C της Philips, το επιτοίχιο σύστημα έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση σε τοίχους για την απολύμανση του αέρα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Βελτιστοποιημένο για χαμηλό ύψος οροφής, ώστε οι ακτίνες UV-C να κατανέμονται κυρίως οριζοντίως στο ύψος της συσκευής και πιο πάνω.Ακτινοβολούνται επίσης σε ολόκληρο τον χώρο γύρω από τη συσκευή χάρη στους ανακλαστήρες και στις περσίδες ειδικού σχεδιασμού. Με τον τρόπο αυτό απολυμαίνεται ο μέγιστος δυνατός όγκος αέρα, ενώ διασφαλίζεται η ασφάλειά σας και η συνέχεια των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας: η συσκευή προορίζεται για συνεχή χρήση και παρουσία ανθρώπων.

    Benefits

    Επιτρέπει την απολύμανση μεγάλου όγκου αέρα, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες
    Εκπέμπει ακτινοβολία UV-C στο επάνω μέρος των δωματίων, όπου είναι ασφαλές για τους ανθρώπους
    Αδρανοποιεί ιούς και βακτήρια αθόρυβα και αποτελεσματικά με τους λαμπτήρες UV-C (253,7 nm) της Philips
    Αποδεδειγμένη, αποτελεσματική απολύμανση κατά την ωφέλιμη μακρά διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και του φωτιστικού
    Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές όζοντος κατά την κατανομή της ακτινοβολίας πάνω από το ύψος των ανθρώπων για ασφαλή χρήση ή μετά τη χρήση

    Χαρακτηριστικά

    Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της φυματίωσης σε εγκαταστάσεις υγειονοµικής περίθαλψης
    Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας Philips T5 TUV: 25 W
    Κορυφή υπεριώδους ακτινοβολίας βραχέων κυμάτων στα 253,7 nm (UV-C)
    Μέσω των περσίδων, του ανακλαστήρα και της ρύθμισης στερέωσης ελέγχεται η κατανομή της ακτινοβολίας UV-C πάνω από το ύψος των ανθρώπων για ασφαλή χρήση
    Επιτοίχια εγκατάσταση
    Συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς.

    Εφαρμογές

    Γραφείο
    Καταστήματα
    Εστιατόρια
    Χώροι φιλοξενίας
    Σχολεία
    Τράπεζες
    Χώροι υγιεινής

    Προειδοποιήσεις και ασφάλεια

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Το προϊόν υπεριώδους ακτινοβολίας ανήκει στην Ομάδα Κινδύνου 3. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύστημα απολύμανσης, απαιτείται κατάλληλη εγκατάσταση και χρήση των λαμπτήρων και των συσκευών UV-C. Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C μπορεί να είναι επικίνδυνη και να έχει ως αποτέλεσμα αντίδραση του δέρματος παρόμοια με έγκαυμα και σοβαρή βλάβη του κερατοειδούς.
    Επειδή η ακτινοβολία UV-C είναι αόρατη στο μάτι, απαιτείται η εγκατάσταση της συσκευής για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργίας της. Οι συσκευές για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με UV-C προορίζονται για χρήση μόνο ως εξαρτήματα ενός συστήματος το οποίο εγκαθίσταται σε συνδυασμό με επαρκή μέτρα προστασίας για την ασφάλεια, όπως αυτά που υποδεικνύονται στις οδηγίες εγκατάστασης ή/και στα εγχειρίδια χρήσης, και όχι μόνο.
    Η απευθείας έκθεση σε ακτινοβολία UV-C είναι επικίνδυνη. Τα συστήματα φωτιστικών με λαμπτήρες UV-C της Philips απαιτείται να πωλούνται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων συνεργατών και η εγκατάσταση να πραγματοποιείται από επαγγελματίες σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που εφαρμόζουμε και τις νομικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας UV-C δεν προορίζονται για χρήση σε εφαρμογές ή δραστηριότητες οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν ή/και να καταλήξουν σε θάνατο, τραυματισμό ή/και ζημιά στο περιβάλλον.
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει