Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Efficacy
  • Φωτεινή ροή (lm)
  • θερμοκρασίας χρώματος (K)
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το Pacific LED gen5 είναι ένα καινοτόμο και κορυφαίο στην κατηγορία του αδιάβροχο φωτιστικό LED που εκθειάζεται για τη βέλτιστη απόδοσή του. Πληροί τις απαιτητικές προδιαγραφές σύγχρονων βιομηχανιών και βιομηχανιών με αντίξοο περιβάλλον. Είναι ένα πολύ στιβαρό, συμπαγές και αξιόπιστο φωτιστικό, με φως εξαιρετικής ποιότητας. Με υψηλό βαθμό μηχανικής προστασίας (IK08) και προστασίας από τη διείσδυση νερού και σκόνης (IP66), σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αντοχή σε χημικές ουσίες, το Pacific LED gen5 επιδεικνύει τέλεια αντοχή στις αντίξοες συνθήκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων και της βαριάς βιομηχανίας. Επιπλέον, η απόδοσή του είναι εξίσου καλή σε χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα φωτιστικά Pacific LED gen5 παρέχουν ανώτερης ποιότητας, χωρίς παραμορφώσεις και ομοιογενή φωτισμό και διατίθενται σε πολλαπλά οπτικά και με μεγάλο εύρος φωτεινής ισχύος (έως 15.000 lm). Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιασμό βελτιστοποιημένων προγραμμάτων φωτισμού. Επιπλέον, η σχεδίασή τους βασίζεται στη φιλοσοφία του αειφόρου φωτισμού, το οποίο σημαίνει ότι παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης αυτών των πλήρως επισκευαζόμενων φωτιστικών, ώστε να παρατείνεται η συνολική διάρκεια ζωής τους. Τα φωτιστικά ξεχωρίζουν λόγω της δυνατότητας γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης που διευκολύνει την περαστή καλωδίωση και των διαφόρων επιλογών σύνδεσης και στερέωσης. Επιπλέον, λόγω του ελκυστικού TCO (συνολικό κόστος ιδιοκτησίας), της ενεργειακής απόδοσης και της ευκολίας στη συντήρηση – με ελαχιστοποίηση της διακοπής των λειτουργιών σε απαιτητικές εφαρμογές. Αυτό που κάνει το Pacific LED gen5 ακόμη πιο ολοκληρωμένο, είναι η ενσωμάτωση του συστήματος με το Interact Industry που ανοίγει επιπλέον ευκαιρίες για βελτιστοποιημένη απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας, βελτιωμένη διαχείριση φωτός, παραγωγικότητα και ασφάλεια. Αυτό είναι που το καθιστά διαχρονικό από κάθε άποψη. Ανακαλύψτε το Pacific LED gen5. Η βέλτιστη απόδοση για απαιτητικά περιβάλλοντα.

    Benefits

    Μεγάλη διάρκεια ζωής για απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης φωτισμού σας.
    Κατάλληλο για τη βιομηχανική εφαρμογή σας λόγω της ευρείας κάλυψης, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων παραγωγής τροφίμων, βαριάς βιομηχανίας και βιομηχανίας χημικών, αυτοκινητοβιομηχανίας, χώρων στάθμευσης και αποθηκών.
    Μειώνει τις επενδύσεις συντήρησης λόγω εύκολης επισκευής και αντικατάστασης εξαρτημάτων με σπονδυλωτή προσέγγιση.
    Μπορεί να ενσωματωθεί σε μια συνδεδεμένη εγκατάσταση φωτισμού Interact για βελτιστοποίηση των λειτουργιών και μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και της πληροφόρησης.

    Χαρακτηριστικά

    Εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό και μεγάλη διάρκεια ζωής: έως 160 lm/W και 100.000 ώρες ζωής για τα L80.
    Ευρεία κάλυψη εφαρμογών με μεγάλο εύρος φωτεινής ροής (έως 15000 lm) δυνατότητα επιλογής οπτικών, σε συνδυασμό με υλικά υψηλής ποιότητας ανθεκτικά στις χημικές ουσίες.
    Στιβαρή και συμπαγής αρχιτεκτονική προϊόντος, με υψηλό βαθμό προστασίας από νερό και σκόνη (IP66), σε συνδυασμό με υψηλό βαθμό μηχανικής προστασίας (IK08).
    Μεγάλη ομοιομορφία, έλεγχο θάμβωσης και κατανομή φωτός χωρίς παραμορφώσεις.
    Εγκατάσταση και συντήρηση χωρίς κόπο.

    Εφαρμογές

    Επεξεργασία τροφίμων
    Χώροι στάθμευσης
    Χώροι παραγωγής
    Αποθήκες/κέντρα διανομής

    Προειδοποιήσεις και ασφάλεια

    Η υπεριώδης ακτινοβολία θα προκαλέσει βλάβες στο υλικό με τον καιρό με αποτέλεσμα να πάψει να έχει αδιάβροχη στεγανοποίηση και χαρακτηρισμό IP66.
    Μην εγκαταστήσετε το φωτιστικό σε σημεία όπου θα είναι εκτεθειμένο σε απευθείας ηλιακό φως.
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    Software plugins
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει