Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  • Προϊόν
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Οι σημερινοί κατασκευαστές μπορούν να προσφέρουν τέλεια προσαρμοσμένες λύσεις φωτισμού που είναι«έξυπνες» και μπορούν να προσαρμόζονται στις μελλοντικές ανάγκες. Τα νέα συστήματα ελέγχου της Philips με δυνατότητα διαμόρφωσηςκαι ενσωματωμένες λειτουργίες ελέγχου, επιτρέπουν τον προγραμματισμό της συμπεριφοράς του φωτιστικού, ώστενα μεγιστοποιείται η εξοικονόμηση ενέργειας και να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον. Το λογισμικό διαμόρφωσης φωτισμού της Philipsείναι ένα αυτόνομο διαισθητικό σύστημα, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμορφώνουν όλες τις διαφορετικές λειτουργίες κάθεπρογραμματιζόμενου οδηγού της Philips. Η δημιουργία της τέλειας λύσης για κάθε εφαρμογή δεν ήτανποτέ ευκολότερη.

    Benefits

    Ένα εργαλείο για όλες τις διατάξεις οδήγησης με δυνατότητα διαμόρφωσης Philips, τόσο για συμβατικά συστήματα όσο και για συστήματα LEDΕυελιξία για τους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM), παρέχοντας πρόσβαση στα χαρακτηριστικά που είναι ενσωματωμένα στη διάταξη οδήγησηςΒελτιστοποιημένο για χρήση στη διαδικασία παραγωγήςΜοναδικό εργαλείο που συνδυάζει διαμόρφωση και διαγνωστικό έλεγχο

    Χαρακτηριστικά

    Για χρήση με όλα τα φωτιστικά LED της Philips, όλους τους λαμπτήρες φθορισμού και τις προγραμματιζόμενες διατάξεις οδήγησης HID.Κατάλληλο για τυπικούς υπολογιστές Windows με σύνδεση USBΔιαφορετικές διασυνδέσεις ανάλογα με την εγκατάστασηΕπιτρέπει βελτιστοποίηση της εγκατάστασης, αλλαγές της τελευταίας στιγμής, εύκολο διαγνωστικό έλεγχο και συντήρηση.

    Εφαρμογές

    ΚαταστήματαΓραφείοΒιομηχανίαΕξωτερικοί χώροι
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει