Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το HF-Matchbox Blue είναι ένα οικονομικό, αξιόπιστο, μικρό και ελαφρύ μπάλαστ υψηλής συχνότητας για χρήση με επίπεδα ισχύος κάτω από 25 W, με λαμπτήρες TL mini, TL-D, TL5 και TL5c, PL-T/C και PL-L/S. Η σειρά HF-M Blue διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό, πληροί όλα τα σχετικά διεθνή πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης και έχει δείκτη ενεργειακής απόδοσης (CELMA EEI) A2. Το μπάλαστ έχει σχεδιαστεί κυρίως για εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους. Για εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, το φωτιστικό πρέπει να είναι τουλάχιστον ΚατηγορίαςⅠ και να προστατεύεται επαρκώς από νερό και σκόνη. Η εγκατάσταση πρέπει επίσης να έχει προστασία από υπερτάσεις που προκαλούνται από κεραυνούς ή οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη προστασία του ηλεκτρικού κυκλώματος επιβάλλεται σε τέτοιες τυπικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές.

    Benefits

    Η αυτόματη επανεκκίνηση (μετά από πτώση τάσης ή αλλαγή λαμπτήρα) εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία και την αντικατάσταση του λαμπτήρα χωρίς προβλήματα.
    Κατάλληλο για χρήση σε φωτιστικά κατηγορίας Ι και ΙΙ

    Χαρακτηριστικά

    Κατάλληλο για λειτουργία έκτακτης ανάγκης DC από 190 έως 254 V
    Προγραμματισμένη, προθερμασμένη εκκίνηση χωρίς αναλαμπές (<0,8 s), πάνω από 8.000 ανάμματα/σβησίματα σε έναν λαμπτήρα (ανάλογα με το συνδυασμό λαμπτήρα/μπάλαστ)
    Η αυτόματη επανεκκίνηση (μετά από πτώση τάσης ή αλλαγή λαμπτήρα) εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία και την αντικατάσταση του λαμπτήρα χωρίς προβλήματα.

    Εφαρμογές

    Χρησιμοποιείται με συστήματα ελέγχου ανίχνευσης κίνησης, όπως το Philips OccuPlus, σε εφαρμογές όπου οι λαμπτήρες καίνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο κύκλος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης είναι σπάνιος (π.χ. το πολύ τρεις φορές την ημέρα)
    Προορίζεται κυρίως για εφαρμογές εσωτερικών χώρων όπως σποτ, συστήματα κρυφού φωτισμού, πλαίσια φωτισμού και φωτιστικά έκτακτης ανάγκης και ασφάλειας, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα, κτήρια γραφείων, ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες και κτήρια κατοικιών
    Οικιακές εφαρμογές, όπως εξωτερικός φωτισμός κήπων, χώροι στάθμευσης και κλιμακοστάσια
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει