Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το ColorBurst Powercore gen2 είναι ένα υψηλής απόδοσης φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων σχεδιασμένο για να προσφέρει φωτισμό ανάδειξης και τοποθεσιών. Οι εκδόσεις για αρχιτεκτονικό φωτισμό και φωτισμό τοπίου παρέχουν πλήρη απόδοση έγχρωμου φωτισμού έως και 1293 lumen, υποστηρίζοντας μια σειρά δυναμικών εφαρμογών φωτισμού προς τα επάνω, φωτισμού διάχυσης και διακοσμητικού φωτισμού.

    Benefits

    Επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα που βελτιώνει την ποιότητα του φωτός, το οποίο αυξάνει τις δυνατότητες ομοιομορφίας χρωμάτων και ανάμειξης χρωμάτων κάθε LED
    Μεγάλο εύρος νέων επιλογών εξαρτημάτων Philips και τέσσερις επιλογές χρώματος περιβλήματος
    Βελτιωμένη συνάφεια χρωμάτων μεταξύ όλων των φωτιστικών LED μιας σειράς με τεχνολογία Chromasync

    Χαρακτηριστικά

    Επεκτείνει τις δυνατότητες προσαρμογής με ένα μεγάλο εύρος νέων επιλογών εξαρτημάτων Philips. Εκτός από τον αρχικό φακό 8°, πέντε διαφορετικοί φακοί διάχυσης μπορούν να προσαρμόσουν το φωτιστικό ώστε να παρέχει γωνίες (ασύμμετρης) δέσμης 20°, 40°, 60°, 80° και 10° x 40°. Τέσσερις επιλογές χρώματος περιβλήματος (μαύρο, γκρι, λευκό και μπρούτζινο) – καθώς και η επιλογή προσθήκης μιας περσίδας, πλήρους προστεγάσματος αντανάκλασης και μισού προστεγάσματος αντανάκλασης – δημιουργούν νέες αισθητικές δυνατότητες για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.
    Βελτιώνει τη συνάφεια χρωμάτων μεταξύ όλων των φωτιστικών LED μιας σειράς με τεχνολογία Chromasync.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, μια βαθμονομημένη συσκευή μέτρησης φωτός δημιουργεί έναν αλγόριθμο για τον καθορισμό της κοινής γκάμας χρώματος για μια ολόκληρη σειράφωτιστικών LED. Όταν το Chromasync είναι ενεργοποιημένο, η συνάφεια χρωμάτων μεταξύ των φωτιστικών επιτυγχάνεται χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε μη αυτόματα τα σημεία χρώματος σε κάθε φωτιστικό.
    Πληροί τις προδιαγραφές ανθεκτικότητας στη διάβρωση ASTM G85 και το πρότυπο ANSI C136.31-2010 με κατηγορία κραδασμών 3G.
    Διαθέτει ένα καινοτόμο, επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα που βελτιώνει την ποιότητα του φωτός από κάθε LED, αυξάνοντας τις δυνατότητες ομοιομορφίας χρωμάτων και ανάμειξης χρωμάτων κάθε φωτιστικού ColorBlast IntelliHue Powercore gen4.
    Βελτιώνει την ανθεκτικότητα με νέο επίπεδο φακό που αποτρέπει τη συγκέντρωση νερού στο φωτιστικό, διατηρώντας τα LED προστατευμένα και ασφαλή για όλη τη διάρκεια ζωής ενός φωτιστικού.
    Ενσωματώνει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Powercore, η οποία ελέγχει την έξοδο ισχύος στα φωτιστικά απευθείας από την τάση γραμμής – γρήγορα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια. Το σύστημα ενεργοποίησης δεδομένων Philips Color Kinetics Data Enabler Pro ενοποιεί την τάση γραμμής με τα δεδομένα ελέγχου και τα παρέχει στα φωτιστικά μέσω ενός τυπικού καλωδίου, απλοποιώντας σημαντικά την εγκατάσταση και μειώνοντας το συνολικό κόστος του συστήματος.

    Εφαρμογές

    Φωτισμός προς τα επάνω
    Φωτισμός με σποτ
    Διακοσμητικός φωτισμός
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    Software plugins
    Σχετικά εργαλεία
    Λεπτομέρειες σειράς προϊόντων
    Γενικά
    Accessories
    • Διακοσμητικός δακτύλιος, μισό προστέγασμα αντανάκλασης, πλήρες προστέγασμα αντανάκλασης, περσίδα, διάφοροι φακοί διάχυσης
    Beam angle
    Color
    • Gray
    • Μαύρο, λευκό, γκρι ή μπρούτζινο
    • 41 lm/W
    • 1230 lm
    Light Source
    • Ενσωματωμένη μονάδα LED
    Material
    • Housing:
    Παρατηρήσεις
    • Όλα τα εξαρτήματα πρέπει να παραγγέλλονται ξεχωριστά
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει