Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  ReachElite IntelliHue Powercore

  Φωτιστικό LED εξωτερικού χώρου με υψηλής απόδοσης στενή δέσμη και τεχνολογία IntelliHue

  Color Kinetics
  ReachElite IntelliHue Powercore

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Το ReachElite είναι ένα κορυφαίο φωτιστικό στενής δέσμης εξωτερικού χώρου, σχεδιασμένο για ελαφριές κατασκευές μεγάλης κλίμακας που κυμαίνονται από γέφυρες και προσόψεις μέχρι μνημεία και ουρανοξύστες. Αρκετά ισχυρό για να φωτίζει στόχους πάνω από 777 μέτρα (2.550 ft) μακριά χάρη στο φωτιστικό 300 W του, το ReachElite ανεβάζει τον πήχη στην ποιότητα του οπτικού συστήματος στον φωτισμό LED. Αυτό που ξεχωρίζει το ReachElite από τον ανταγωνισμό είναι η απόδοση, η υψηλή ένταση και η προσαρμοστικότητα που διαθέτει. Το ReachElite προσφέρει υψηλής ποιότητας έγχρωμο και λευκό φως ακριβώς εκεί που θέλετε, κάνοντάς το απίστευτα αποδοτικό όσον αφορά την κατανομή φωτός. Με αρχική γωνία δέσμης μικρότερη από 3,° το ReachElite εισάγει ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και ζωντάνιας στην αγορά των ποιοτικών φωτιστικών LED εξωτερικού χώρου.

    Benefits

    Άριστο για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού διάχυσης, του φωτισμού σποτ, του φωτισμού τονισμού-ανάδειξης επιφανειών και του ασύμμετρου φωτισμού τοίχων
    Αρχική γωνία δέσμης 2,6° η οποία επιτρέπει στο φως να στοχεύσει έως και 152 μέτρα μακριά
    H Τεχνολογία Chromasync βελτιώνει τη συνάφεια χρωμάτων μεταξύ όλων των φωτιστικών LED μιας σειράς

    Χαρακτηριστικά

    Λειτουργεί άψογα με την πλήρη σειρά χειριστηρίων Philips Color Kinetics, συμπεριλαμβανομένων των Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, το πληκτρολόγιο Antumbra iColor και το ColorDial Pro, καθώς και με χειριστήρια τρίτων κατασκευαστών.
    Το ReachElite Powercore παρέχει χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας με μεγαλύτερη προστασία από τη διάβρωση, πληρώντας το πρότυπο ASTM B117 για πάνω από 1.500 ώρες ανθεκτικότητας στη διάβρωση και το πρότυπο ANSI C136.31-2010 με κατηγορία κραδασμών 3G και εξάλειψη της λίμνανσης του νερού.
    Επιλέξτε εξαρτήματα από την πλήρη, υψηλής ποιότητας σειρά της Philips, με έξι διαφορετικούς φακούς διάχυσης, πλήρες και μισό προστέγασμα αντανάκλασης, μεταλλικό προστατευτικό και κυκλικό σφιγκτήρα τοποθέτησης για όλα τα φωτιστικά ReachElite.
    Το ReachElite διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: 100 W, 200 W και 300 W. Κάθε φωτιστικό περιέχει μία, δύο ή τρεις κεφαλές των 100 W, οι οποίες μπορούν να στραφούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη.

    Εφαρμογές

    Χαρακτηριστικές προσόψεις και κατασκευές μεγάλης κλίμακας
    Αρχεία προς λήψη
    Εικόνες
    Σχετικά εργαλεία
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει